WIJ ZIJN AEG.

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

CHALLENGE THE EXPECTED

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg - en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is.

DRAAG ZORG VOOR JE KLEDING

Zorg dragen voor onze kleding is meer dan alleen draden en stoffen beschermen. Het gaat om herinneringen bewaren en ons milieu beschermen. Onze wasmachines en drogers helpen je om onvoorwaardelijk zorg te dragen voor jouw kleding, ongeacht hoe delicaat, met ongelooflijke efficiëntie.

WAAROM ZOU JE NAAR DE STOMERIJ GAAN?

Verander de regels met de 9000-serie wasmachine en was zelfs je meest uitdagende outfits met vertrouwen. Bovendien zorg je voor het milieu, zoals je ook voor je kleding zorgt. Waarom zou je genoegen nemen met een wasmachine die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

WAAROM NIET AL JE KLEDING IN DE DROGER?

Verander de regels met AbsoluteCare en doe al je was in de droger (ja, zelfs die ene wollen trui of dat alledaagse overhemd). Maak je geen zorgen over krimpende was of slijtage. Aan een AbsoluteCare droger kun je je garderobe toevertrouwen. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

WAAROM ZOU JE NIET PRECIES JE WASMIDDEL DOSEREN?

Vergeet het doseren van wasmiddel. Gebruik elke keer de perfecte dosis met AutoDose en bescherm je kleding in de wasmachine tegen vaal worden of slijtage, terwijl je ook aan het milieu denkt. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

WAAROM WASSEN ALS JE OOK KAN STOMEN?

Verander de regels en fris je kleding gewoonweg op in een wasmachine met stoomprogramma. Door je kleding te stomen in plaats van te wassen bespaar je 40 liter water en zorg je zowel voor het milieu als voor je garderobe. Waarom zou je genoegen nemen met wasgewoontes die niet voldoen aan jouw levensstandaard?

SMAAK OPTIMALISEREN

Lekker eten draait om meer dan alleen maar het eindresultaat. Het gaat om de kick die je krijgt wanneer je iets bijzonders maakt. Onze keuken apparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zodat je de meest extreme mogelijkheden van koken kunt verkennen.

WAAROM NIET THUIS UIT ETEN?

Bestel je gerecht vanuit je eigen oven. Selecteer rood, medium of doorbakken en geniet thuis van perfecte resultaten zonder over de temperatuur te hoeven nadenken. Waarom zou je genoegen nemen met een oven die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

WAAROM NIET PERFECT TOT IN DE KERN?

Waarom zou je gokken als je ook tot op de graad nauwkeurig kunt zijn met de SensePro-kookplaat? De draadloze temperatuursensor meet de temperatuur aan de binnenkant en geeft direct aanpassingen door aan de kookplaat. Zo bereik je perfecte resultaten tot in de kern – helemaal automatisch. Waarom zou je genoegen nemen met apparaten die niet voldoen aan jouw levensstandaard?

DUURZAAM ETEN WORDT EEN PEULENSCHIL

Verander wat je gewend bent en breng groenten naar een heel nieuw niveau. Met de juiste keukenapparaten vind je de lekkerste gerechten opnieuw uit en wordt duurzaam eten een peulenschil, zonder in te boeten op smaak. Zo draag je jouw steentje bij aan het milieu, zonder compromissen. Waarom zou je genoegen nemen met wat je kent, als je zelf de nieuwe standaard kan bepalen.

WAAROM NIET OP JOUW NIVEAU?

Leg de lat hoger, en verhoog het rek van je vaatwasmachine naar een comfortabele hoogte met de ComfortLift-technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

WAAROM AFWASSEN ZOALS JE ALTIJD DEED

Met QuickSelect kan je met één beweging de optimale instellingen voor elke afwascyclus selecteren. Kies de cyclustijd via de schuifregelaar en selecteer eventuele extra opties. Afwassen op maat, sneller of milieuvriendelijker. Perfect schoon - klaar wanneer jij wilt.

KEUKENDESIGN ZONDER GRENZEN

Alle vrijheid voor je creativiteit bij het ontwerpen van je keuken én bij je manier van koken. Zonder je te laten beperken door de plaats van de afzuigkap of de afmetingen van je potten en pannen. Ervaar ultieme flexibiliteit met de ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. Jouw keuken, op jouw manier. 

VERS GEPLUKT UIT DE KOELKAST

Verse kwaliteit rechtstreeks van de markt. Elke dag opnieuw. Met de 7000 serie koel-vriescombinatie met GreenZone kan je de vochtigheid regelen voor een optimale bewaring van groenten en fruit en een langer behoud van smaken en voedingsstoffen. Voor gezonder eten en minder verspilling. 

    

    

WELZIJN BEGINT THUIS

Je woning is niet alleen een plek om te wonen. Het is een plek om te leven. Niets mag dat verhinderen. Dankzij onze stofzuigers en luchtreinigers houd je je woning schoon en gezond.

Waarom kiezen? Combineer kracht met gebruiksgemak

Combineer kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer brandschoon te krijgen met tot wel 60 minuten gebruikstijd en vele toepassingen met de meegeleverde en beschikbare accessoires.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe AEG ULTIMATE 8000 steelstofzuiger?

Waarom zelf stofzuigen

De krachtige robotstofzuiger van AEG ontdoet draadloos én moeiteloos al je vloeren van stof. Gemakkelijk met een app te bedienen dus zonder moeite een geweldig resultaat. Waarom genoegen nemen met zelf stofzuigen als je het kunt uitbesteden?

DAGELIJKS SCHONE LUCHT

Maak je nooit meer zorgen over slechte luchtkwaliteit. De AX9 luchtreiniger is ontworpen om zich aan te passen aan jouw huis, waardoor je een luchtreiniging op maat krijgt terwijl hij naadloos opgaat in het interieur. Met zijn krachtige 5-stappen filtratie zuivert hij de lucht vrij en verwijdert verontreinigende stoffen, allergenen en bacteriën. Waarom een compromis sluiten over iets zo essentieel als lucht?

WAAROM KIEZEN? EEN SCHONERE VLOER EN ZUIVERE LUCHT

De AEG LX9 stofzuiger zonder zak wordt gekenmerkt door een krachtige reiniging en eenvoudig onderhoud. Het geavanceerde 7-staps filtersysteem zorgt ervoor dat er enkel schone lucht in je woning terechtkomt. Er zijn veel verschillende accessoires beschikbaar voor de LX9 stofzuiger zonder stofzak.

WAAROM KIEZEN? KRACHTIG, STIL EN ECOLOGISCH

De AEG VX8.2 stofzuiger met stofzak is een van de stilste stofzuigers in ons assortiment en is geschikt voor het reinigen van alle soorten oppervlakken. De stofzuiger is gemaakt van 55% gerecycleerde kunststof.

WAAROM ZOU JE JE STOFZUIGER VERBERGEN?

Met de draadloze QX9 stofzuiger hoef je niet te kiezen tussen schoonheid en kracht. Met zijn krachtige vermogen maakt de QX9 stofzuiger schoonmaken eenvoudig, zonder in te leveren op stijl. Waarom zou je genoegen nemen met alleen prestaties als er zoveel meer is in het leven.

De nieuwe 6000-serie stofzuiger met zak

Dankzij de speciale zuigmond garandeert deze stofzuiger een uitstekende zuigkracht voor fijnstof. De automatische vloerstand op de zuigmond maakt het zuigen op harde vloeren en tapijt mogelijk zonder handmatig te moeten omschakelen. Deze stofzuiger heeft een handige telescopische buis waarvan de lengte eenvoudig is aan te passen. Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. 50% van de gebruikte kunststof is afkomstig van gerecycled kunststof.