WIJ ZIJN AEG.

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg - en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is.

CHALLENGE THE EXPECTED

WAAROM ZOU JE NAAR DE STOMERIJ GAAN?

Verander de regels met de 9000-serie wasmachine en was zelfs je meest uitdagende outfits met vertrouwen. Bovendien zorg je voor het milieu, zoals je ook voor je kleding zorgt. Waarom zou je genoegen nemen met een wasmachine die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek de 9000 serie wasmachines

WAAROM NIET AL JE KLEDING IN DE DROGER?

Verander de regels met AbsoluteCare en doe al je was in de droger (ja, zelfs die ene wollen trui of dat alledaagse overhemd). Maak je geen zorgen over krimpende was of slijtage. Aan een AbsoluteCare droger kun je je garderobe toevertrouwen. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek AbsoluteCare wasdrogers

WAAROM ZOU JE NIET PRECIES JE WASMIDDEL DOSEREN?

Vergeet het doseren van wasmiddel. Gebruik elke keer de perfecte dosis met AutoDose en bescherm je kleding in de wasmachine tegen vaal worden of slijtage, terwijl je ook aan het milieu denkt. Waarom zou je de was op een manier doen die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek AutoDose wasmachines

WAAROM WASSEN ALS JE OOK KAN STOMEN?

Verander de regels en fris je kleding gewoonweg op in een wasmachine met stoomprogramma. Door je kleding te stomen in plaats van te wassen bespaar je 40 liter water en zorg je zowel voor het milieu als voor je garderobe. Waarom zou je genoegen nemen met wasgewoontes die niet voldoen aan jouw levensstandaard?

Ontdek wasmachines met stoomprogramma

WAAROM NIET PERFECT TOT IN DE KERN?

Waarom zou je gokken als je ook tot op de graad nauwkeurig kunt zijn met de SensePro-kookplaat? De draadloze temperatuursensor meet de temperatuur aan de binnenkant en geeft direct aanpassingen door aan de kookplaat. Zo bereik je perfecte resultaten tot in de kern – helemaal automatisch. Waarom zou je genoegen nemen met apparaten die niet voldoen aan jouw levensstandaard?

Ontdek de SensePro® inductiekookplaat

WAAROM NIET THUIS UIT ETEN?

Bestel je gerecht vanuit je eigen oven. Selecteer rood, medium of doorbakken en geniet thuis van perfecte resultaten zonder over de temperatuur te hoeven nadenken. Waarom zou je genoegen nemen met een oven die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek ovens

GA ANDERS AAN DE GANG

Verander wat je gewend bent en breng groenten naar een heel nieuw niveau. Met de juiste keukenapparaten vind je de lekkerste gerechten opnieuw uit en wordt duurzaam eten een peulenschil, zonder in te boeten op smaak. Zo draag je jouw steentje bij aan het milieu, zonder compromissen. Waarom zou je genoegen nemen met wat je kent, als je zelf de nieuwe standaard kan bepalen.

Ontdek stoomoven recepten

WAAROM NIET OP JOUW NIVEAU?

Leg de lat hoger, en verhoog het rek van je vaatwasmachine naar een comfortabele hoogte met de ComfortLift-technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek ComfortLift® vaatwassers

WAAROM ZOU JE JE STOFZUIGER VERBERGEN?

Met de draadloze QX9 stofzuiger hoef je niet te kiezen tussen schoonheid en kracht. Met zijn krachtige vermogen maakt de QX9 stofzuiger schoonmaken eenvoudig, zonder in te leveren op stijl. Waarom zou je genoegen nemen met alleen prestaties als er zoveel meer is in het leven.

Ontdek QX9 stofzuigers

Waarom zelf stofzuigen

De krachtige robotstofzuiger van AEG ontdoet draadloos én moeiteloos al je vloeren van stof. Gemakkelijk met een app te bedienen dus zonder moeite een geweldig resultaat. Waarom genoegen nemen met zelf stofzuigen als je het kunt uitbesteden?

Ontdek robotstofzuigers