UniversalDose

UniversalDose-lade

UniversalDose is een unieke lade die is ontworpen voor Pods-capsules. In deze lade zitten speciale waterjets om de PODS® zacht te maken en door te prikken. Hierdoor worden ze 60% sneller geactiveerd in vergelijking met plaatsing in de trommel. Dit geeft ze extra vermogen om vlekken te verwijderen bij koude en snelle wasbeurten van 1 uur.*

*Interne test met een katoenwasprogramma van een uur op 30°C, ter vergelijking van Pods in de UniversalDose-lade t.o.v. Pods in de trommel.

Uniek lade ontwerp

Gepatenteerde lade-technologie, met op maat gemaakte waterstralen en speciale dispensers voor elk type wasmiddel, zelfs PODS®. De waterstraal-technologie vormt een draaikolk in de lade, die samen met de op maat gemaakte waterstralen een superieure oplossing van het wasmiddel mogelijk maakt, dit voor alle soorten wasmiddelen. De combinatie van het design van de lade, de speciale Pods-dispenser en de Vortex-waterstraal-technologie verhoogt de wasprestaties van de PODS® in snelle cycli en cycli met lagere temperaturen (getest lade-versus trommeldosering). Bijkomende voordelen dankzij het innovatieve ontwerp en de technologie: zelfreinigend, minder watergeluid tijdens het vullen, werkt perfect, zelfs bij lage waterdruk. 

ANDERE VOORDELEN VAN DE UNIVERSALOSERINGSLADE VOOR OPTIMALE VERZORGING VAN JE KLEDING

  • Zelfreinigende lade
  • Minder lawaai als water door de lade stroomt
  • Werkt optimaal, zelfs bij omstandigheden met lage waterdruk

UNIVERSALDOSE, DE MEEST VEELZIJDIGE LADE VERKRIJGBAAR

Gebruik je favoriete wasmiddel of pas het aan naar jouw wensen: wat je ook doet, reinigingskracht wordt bij elke wasbeurt gemaximaliseerd voor perfecte resultaten.

Waarom PODS®

Wij streven ernaar om "Best in Class" te zijn op het gebied van duurzaamheid, al jaren, door voorop te lopen op het gebied van het compacter maken van vloeistoffen, en nu met Ariel PODS®.

Ariel PODS® zijn 2 x meer geconcentreerd dan vloeibaar en 3 x meer dan poeder. Minder vrachtwagens op de weg, doordat alle Pods vervaardigd worden in een Franse fabriek die gebruik maakt van 100% hernieuwbare elektriciteit en brengt de fabriek geen productieafval naar de stortplaats. Ariel PODS® gebruiken 20% minder verpakking ten opzichte van vloeibaar en 50% minder ten opzichte van poeder. Ook bevat het tot 80% minder water in de formule ten opzichte van vloeibaar wasmiddel. Ariel PODS® presteren uitstekend, zelfs bij lage temperaturen.

Kunnen PODS® veilig in mijn wasmachine?

Een veelgestelde vraag is of PODS® slecht zijn voor de wasmachine. We kunnen je gerust stellen, want dit is namelijk niet zo. Veel mensen denken dat wasmachine PODS® de wasmachine kunnen beschadigen omdat de PODS® zijn gemaakt van plastic. De wasmachine PODS® zijn gemaakt van polyvinylalchohol, een speciaal soort plastic. Dit type plastic lost op in water en zorgt er dan ook niet voor dat je wasmachine beschadigd raakt. Lees altijd de verpakking van de PODS® zodat je verzekerd bent van een juist gebruik. 

Welke Ariel PODS® voor witte was?

Er bestaan verschillende soorten Ariel PODS®. Elk van de PODS® is geschikt voor een andere kleur was. Welke van de Ariel PODS® is geschikt voor de witte was? Voor de witte was kun je het beste de Ariel PODS® Original gebruiken. Deze PODS® bevatten optisch bleekmiddel wat ervoor zorgt dat je kleding extra wit is na je wasbeurt. Voor de gekleurde was zijn er de Ariel PODS® Kleur & Style. Deze bevatten geen optisch bleekmiddel en zijn dan ook perfect voor je gekleurde kleding. Ariel PODS® zijn dus geschikt voor zowel de witte als voor de gekleurde was, maar let er altijd op welk type PODS® je gebruikt.