Productdetails

Het unieke voorgeladen fijne filtermateriaal biedt een zeer effectieve barrière tegen microscopische deeltjes, waarbij 99,5% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron wordt gevangen.

Voordelen

AEG - Filter luchtreiniger - AFWBRZ3

Antibacteriële bescherming. Bescherm uw gezin tegen ongewenste gasten

BREEZE complete luchtfilters bevatten een antibacterieel middel dat bacterie-enzymen op cellulair niveau neutraliseert, tot 99,9% van de luchtverontreinigende bacteriën in huis elimineert en verdere bacteriegroei voorkomt.

AEG - Filter luchtreiniger - AFWBRZ3

Vangt onaangename geuren

Het actieve koolstoffilter van kokosnootschaal geeft buitengewone absorptie van de geurtjes en gassen die veel in huis worden aangetroffen.

AEG - Filter luchtreiniger - AFWBRZ3

Slimme filters

Elke filter is uitgerust met een smart tag (slimme markering) die de blootstelling aan fijne deeltjes en de resterende levensduur van de filter meet. De app geeft aan wanneer het tijd is om de filter te vervangen.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background