Productdetails

Bescherm uw gezin tegen bacteriën en virussen

Voordelen

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCAR3

Actieve bescherming tegen virussen*

CARE Ultimate beschermingsfilters bevatten een unieke combinatie van materialen die zijn getest om 99,9% van het gevangen virus dat zich door de lucht verspreidt* te neutraliseren zodat het niet opnieuw in de lucht van uw huis terecht kan komen.

*Getest op influenza A virus H1N1 (A/PR/8/34) onder toepassing van ISO-norm 18184-2019.

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCAR3

Antibacteriële bescherming. Bescherm uw gezin tegen ongewenste gasten

Bescherming tegen bacteriën die zich door de lucht verspreiden is van het grootste belang voor het creëren van een gezondere thuisomgeving. CARE Ultimate beschermingsfilter bevatten een antibacterieel middel dat bacterie-enzymen op cellulair niveau neutraliseert.

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCAR3

Actieve pollen bescherming

Vangt en neutraliseert de luchtgedragen pollen deeltjes, hiermee wordt het risico geminimaliseert van allergische reacties.

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCAR3

Uitzonderlijke filtering van fijne deeltjes

CARE Ultimate beschermingsfilters bevatten geavanceerde filtertechnologie die zorgt voor de filtering van 99,97% van de irriterende. Dit garandeert een minimaal aantal allergenen in de lucht van uw huis.

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCAR3

Slimme filters

Elke filter is uitgerust met een smart tag (slimme markering) die de blootstelling aan fijne deeltjes en de resterende levensduur van de filter meet. De app geeft aan wanneer het tijd is om de filter te vervangen.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background