Productdetails

Verminder systematisch PM2,5 en ultrafijne luchtverontreinigende stoffe

Voordelen

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCLN3

Antibacteriële bescherming. Bescherm uw gezin tegen ongewenste gasten

Bescherming tegen bacteriën die zich door de lucht verspreiden is van het grootste belang voor het creëren van een gezondere thuisomgeving. CLEAN filter bevatten een antibacterieel middel dat bacterie-enzymen op cellulair niveau neutraliseert, tot 99,9% van de luchtverontreinigende bacteriën in huis elimineert en verdere bacteriegroei voorkomt.

*Getest op de bacteria Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Serratia marcescens en Legionella pneumophila onder toepassing van testnorm GB 21551.2-2010 Bijlage A

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCLN3

Vangt onaangename geuren

Het actieve koolstoffilter van kokosnootschaal geeft buitengewone absorptie van de geurtjes en gassen die veel in huis worden aangetroffen. Vluchtige organische stoffen die geurtjes genereren die geassocieerd worden met huisdieren, vuilnis, koken en zelfs huishoudelijke chemicaliën worden gevangen om uw binnenlucht langer frisser te houden.

AEG - Filter luchtreiniger - AFWCLN3

Slimme filters

Elke filter is uitgerust met een smart tag (slimme markering) die de blootstelling aan fijne deeltjes en de resterende levensduur van de filter meet. De app geeft aan wanneer het tijd is om de filter te vervangen.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background