Productdetails

Elimineer fijn stof uit je huis zonder het risico op het verspreiden door de lucht. Garantie tegen krassen stelt je in staat zelfs de meest delicate oppervlakken in je huis te reinigen. Reik achter objecten met het super buigzame design voor een moeiteloze reinigingservaring.

Voordelen

AEG - Accessoire - AKIT21

Minimale stofuitstoot in lucht

Zuigkracht in combinatie met statische elektriciteit verwijdert effectief met minimale stofuitstoot. Ideaal voor mensen met allergie.

AEG - Accessoire - AKIT21

Eenvoudig te bereiken

Het Duster-mondstuk is zeer flexibel om gemakkelijk achter en om ombjecten te reiken zonder ze op te tillen. De telescopische slang voegt extra reikwijdte en vrijheid toe aan reinigen.

AEG - Accessoire - AKIT21

Garantie tegen krassen

De zachte cover van de duster is bijzonder zacht voor alle oppervlakken. Het buigbare design voegt flexibiliteit toe en stelt je in staat de meest fragiele en delicate spullen in je huis te reinigen. Reinig moeiteloos computerschermen, bladeren van planten en andere delicate oppervlakken.

AEG - Accessoire - AKIT21

Veilig reinigen

Duster zorgt ervoor dat er geen item worden opgezogen door de luchtstroom van je stofzuiger. Deze functie stelt je in staat je sierradendoos, speelgoed en Lego te reinigen zonder dat je items kwijtraakt.

AEG - Accessoire - AKIT21

Wasbare covers

De Duster-covers zijn wasbaar en in de verpakking van de Duster-set zit een extra cover.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background