Productdetails

Onze eerste serie multilevel luchtreinigers kun je op de vloer zetten of ophangen (optioneel), zodat het je ruimte transformeert. Afgerond met fraaie stoffen bekleding1 wordt dit een iconisch stuk in je meubilair.

Voordelen

AEG - Luchtreiniger - AX51-304WT

Compromisloze reiniging

AX5 heeft vloeiende vormen en spikkelpatronen voor de stijlvolle reiniger die naadloos past in je interieur. Loopt op 24dB(A). Geluidsniveau bij laagste ventilatorsnelheid; gemeten op 1 meter van de voorkant.

AEG - Luchtreiniger - AX51-304WT

Je gepersonaliseerde luchtreiniger thuis

De lichtgewicht en met een hand te dragen aangepaste kit (optineel) AX5 kan speciaal worden ingesteld tussen twee kamers en heel eenvoudig worden aangepast (optionele accessoires). Zet hem op zijn twee poten in een achteroverleunende positie op de vloer of creëer ruimte door hem op te hangen.

AEG - Luchtreiniger - AX51-304WT

Hoogkwalitatieve reiniging in vier stappen

Met dit hoogkwalitatieve luchtzuiveringssysteem in vier stappen vang je maar liefst 99,93% van de deeltjes van 2,5 micrometer (μm) (PM 2,5)4 en tot wel 92% van de vluchtige organische verbindingen.

AEG - Luchtreiniger - AX51-304WT

360 graden luchtdoorstroming

Het AX5 luchtdoorstromingssysteem heeft 360 graden luchttoevoer over de randen van het voorpaneel, een 3D ventilator en filtering in vier stappen.

AEG - Luchtreiniger - AX51-304WT

Houd alles digitaal in de hand

Controleer en plan specifieke taken met de AEG Wellbeing app. Met de deeltjessensors (PM 1, 2,5, 10) kan de AX5 in de Smart-modus de reinigingssnelheid aanpassen gebaseerd op de waarden die het in je woning waarneemt.

Allergie vriendelijk, getest op kwaliteit

Ons product is volledig gecertificeerd door de European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF). Het ECARF-zegel certificeert producten en diensten die een deel van de vreugde terug kunnen brengen in het leven van mensen met allergieën. Een product krijgt het keurmerk wanneer via externe audits of onderzoeken kan worden aangetoond dat aan de criteria is voldaan.

 
Download pdf

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires
red fabric in the air against dark background