Productdetails

Laboratoriumresultaten toonden verwijdering tot 99,99%¹ van het levende SARS-CoV-2 virus. De luchtzuiveraar filtert de onzichtbare virussen, allergenen en verontreinigende stoffen snel en effectief dankzij de CADR (Clean Air Delivery Rate) van 438 m³/u.

Voordelen

Het CLEAN-anti-covid-HEPA-filter vangt 99,97% van deeltjes tot 0,3 micron

Het meegeleverde CLEAN-anti-covid-HEPA-filter vangt 99.97% van door de lucht verspreide verontreinigende stoffen tot 0,3 micron. 5-laagse filtering met voorfilter, anti-bacteriële laag, HEPA, actieve koolstof en ionisator. Andere filters beschikbaar voor persoonlijke en seizoensgebonden behoeften.

Helpt bij het opvangen van het SARS-CoV-2 virus in de lucht*

Configureer uw AX9 op basis van uw behoeften met onze verschillende filters. Kies voor een CLEAN-filter in combinatie met de AX9: resultaten van het bioveiligheidslaboratorium MRI Global wijzen op een effectieve verwijdering tot 99,99% van het levende SARS-CoV-2 virus uit een testkamer van 0,37 m³.

(*) MRI Global-test wijst op een effectieve verwijdering van maximaal 99,99% van het levende SARS-CoV-2-virus uit een testkamer van 0,37 m³. Niet bewezen dat het SARS-CoV-2 doodt of overdracht vermindert of voorkomt.

Monitoring en bediening met de app

Houd de luchtkwaliteit in de gaten en bedien je luchtreiniger altijd en overal met de AEG-app. Zowel thuis als onderweg kan je de luchtkwaliteit in je woning controleren en optimaliseren via de AEG app, of erop vertrouwen dat AX9 dit voor jou doet.

Krachtige prestaties, geschikt voor ruimten tot 91m²

De 360°-luchtstroom bestrijkt ruimten tot 91 m² en verspreidt schone lucht naar elke hoek van de kamer. Dit verhoogt de prestaties tot een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 438 m³/u. In slechts 5 minuten wordt 15 m² gezuiverd. Het AirSurround-systeem creëert een zachte beweging van de lucht.

Uiterst stille werking

In de manuele-stand kan het licht van het display gedimd worden en doet de luchtreiniger zijn werk in bijna complete stilte, voor schone lucht. Met een minimaal geluidsniveau van slechts 17 dB(A) werkt jouw AX9 zo stil dat je deze nauwelijks opmerkt.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels