Accessoires 

Reviews

Wat vind je ervan?
Beoordeel AEG

Wist je dat je review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een review

Welkom. Je kunt hier je ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om een review te schrijven.

Schrijf een review als gast hieronder of log in op je account om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Deze tekst verschijnt naast je review. Voer niet je volledige naam in. In dit geval kan de review niet worden gepubliceerd

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest waardevolle klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, storingen, of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Bekijk de richtlijnen voor meer informatie: Review richtlijnen

Let op: om kans te maken op de review en win actie, zul je hieronder het blok moeten aanvinken.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Controleer je inbox voor je verificatie email.

We voegen reviews samen van producten die dezelfde functionaliteiten en opties hebben.

5

Geweldig!

door Sanne op 19 oktober 2021

Hele fijne inductiekookplaat! Heeft het water binnen een minuut kokend en er is genoeg ruimte voor 4 verschillende pannen. Enorm blij mee.

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4
 • Sanne raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
4

Senseboil niet heel nuttig

door Elsie op 28 november 2020

Sinds twee weken hebben we in onze nieuwe keuken een aeg inductiekookplaat met senseboil functie. We dachten dat dit een hele fijne functie zou zijn, maar in de praktijk blijkt het maar beperkt.
Ik vermoed dat we de aardappels, want alleen daarvoor kun je het gebruiken, met te weinig water opzetten, want het water blijft hard koken zodat we het handmatig terug zetten. Valt me een beetje tegen....

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  3
 • Elsie raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Reviews in andere talen Vertaalde reviews

5

Erg tevreden

door Alex op 03 juli 2021 Vertaald vanuit het Duits

Ik ben heel blij met een volledig nieuwe en vooral fastfoodbereiding Speisen

Automatisch door Google vertaald

Deze recensie is afkomstig van een vergelijkbaar product of een site in een andere taal.

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4
 • Alex raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
5

Briljant

door Dannibell op 03 mei 2021 Vertaald vanuit het Engels

Ik heb mijn kookplaat en afzuigkap nu ongeveer 3 weken geïnstalleerd. Het vervangt de goedkoopste 50 cm brede elektrische kookplaat en oven die ik een paar jaar geleden in onze toen tijdelijke keuken kon vinden. Dit heeft misschien mijn kijk op dit product gekleurd, want waar ik vandaan kom is gewoon zo slecht. Maar ik ben er helemaal weg van.

Laten we een aantal dingen bespreken die mij zorgen baarden op basis van andere beoordelingen:

Ik was twijfelachtig over de sense-boil-functie en het kan behoorlijk wisselvallig zijn, zeker niet aantrekken en weglopen. Maar als het werkt, is OMG zo bevredigend.

Ik was erg bezorgd om de kookplaat erover te krabben.Ik heb hier enkele zeer negatieve recensies over gelezen. maar ik heb gemerkt dat het ongelooflijk slijtvast is. Ik schuif geen pannen over het oppervlak, maar ze worden wel een beetje verschoven omdat het oppervlak zo glad is. Al mijn plannen zijn eigenlijk een roestvrijstalen staaf met een zware bodem en een inductiekoekenpan.

Vorige week had ik een slechte dag toen mijn wasmachine stierf. Ik deed wat pasta in een pan en liep dom weg om naar nieuwe machines te kijken en vergat de pan. De pan kookte zo hard dat hij drooggekookt was, verbrandde de binnenkant en de buitenkant van de pan en deed het zo erg dat de pan aan de kookplaat bleef plakken ... Ik slaagde erin de pan los te maken en moest wachten op de kookplaat naar het oppervlak om af te koelen voordat ik de angstaanjagende taak begon om de kookplaat schoon te maken. Ik kreeg het meeste van het aangebrande pastawater eraf, met alleen water en een spons, maar er bleef een heel duidelijke ring over. Doodsbang om de kookplaat nog meer te bezeren, bestelde ik een speciaal door AEG aanbevolen crème-reinigingsproduct om het oppervlak schoon te maken. Het kwam een paar dagen later aan en na wat serieus elleboogvet met een zachte spons en wat weken in de stofzuiger. De kookplaat is volkomen vlekkeloos, geen merkteken of kras door mijn enorme fout.

Ik ben zo onder de indruk van deze kookplaat, zelfs toen ik er mijn uiterste best voor deed, hij heeft stand gehouden.

De kookfuncties zijn redelijk standaard van inductiekookplaten, van wat ik kan zien, de timer in het midden is leuk, maar controleer gewoon of je de juiste kookplaat hebt geselecteerd bij het plaatsen van je hout.

De functie kookplaat2afzuigkap is in het begin een beetje verbluffend, de lichten op mijn afzuigkap gaan aan als ik de kookplaat aanzet, wat me gewoon blij maakt elke keer dat ik het ding aanzet. Het zichzelf aanpasbare afzuigniveau is geweldig en voor iemand zoals ik die vergeet afzuigventilatoren aan te zetten, is deze functie geweldig.

Het enige kleine minpunt dat ik heb gevonden, is dat wanneer je een temperatuur van 10 of hoger selecteert, het een beetje jankende geluiden maakt omdat het snel probeert op te warmen. Het is echt helemaal niet erg luidruchtig en als ik een ander apparaat heb, zoals mijn oven aan, kan ik het niet horen via de ventilator erop. Het is niet vervelend en het lijkt erop dat het apparaat hard aan het werk is. Eenmaal op temperatuur hoor ik het niet.

Al met al erg blij met mijn aankoop.

Automatisch door Google vertaald

Deze recensie is afkomstig van een vergelijkbaar product of een site in een andere taal.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • Dannibell raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Beantwoord door AEG

Beste Dannibel

We willen je graag bedanken voor je uitgebreide 5-sterrenreview voor je AEG-kookplaat.
We zijn zo blij dat je de overstap van keramiek naar inductie als een plezier hebt ervaren.
We zijn blij dat u gebruikmaakt van de functies zoals sense boil en kookplaat tot afzuigkap. Deze zijn allemaal ontworpen om het leven gemakkelijker te maken en uw kookervaring aangenamer te maken.
Het kleine geluid dat uw kookplaat maakt, kan worden bekeken door een van onze gekwalificeerde technici als dit een probleem voor u wordt. We willen dat je 100% tevreden bent met je aankoop, dus neem contact op met onze klantenservice als je hier graag naar wilt kijken.
Nogmaals hartelijk dank voor uw review.

Overige producten

 • Aantal kookzones 4
 • Type volledig inductie
 • Afmetingen (mm) 590x520
 • Aantal kookzones 4
 • Type volledig inductie
 • Afmetingen (mm) 576x516
 • FlexiBridge® FlexiBridge®
 • Hob2Hood® Hob2Hood®
 • Aantal kookzones 5
 • Type volledig inductie
 • Afmetingen (mm) 896x516
 • Bridge Bridge
 • Hob2Hood® Hob2Hood®

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Support
red fabric in the air against dark background