Productdetails

De 8000 serie Cooling 360° koel-vriescombinatie beschermt voedsel, met een 30% betere temperatuurverdeling op elk niveau. Meerdere ventilatiekanalen zorgen voor een consistente koeling en het roestvrij staal geeft je keuken een elegante en hoogwaardige uitstraling.
*Vergeleken met een eigen product met cycluscontrole op basis van een interne test

Voordelen

AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE818E8MF

Minder voedselverspilling dankzij de 30% betere temperatuurverdeling*

Bescherm de kwaliteit van voedsel en verminder verspilling door een stabiele, gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid in de hele koelkast. 360° koeling, met een eersteklas roestvrijstalen binnenkant, zorgt voor een 30% betere temperatuurverdeling op elk niveau.

*Vergeleken met een eigen product met cycluscontrole op basis van een interne test

Tot 95% vitaminebehoud met GreenZone technologie*

De GreenZone-lade elimineert overtollig vocht en behoudt de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten en fruit. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, door de producten te beschermen met de juiste vochtigheidsgraad.

*De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-behoud in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone-compartiment.

Voedingswaren blijven tot 60% sappiger en vochtiger met de TwinTech-technologie.*

Met TwinTech® No Frost hoeft u de vriezer nooit meer handmatig te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt het voedsel 60% sappiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt hij de ideale vochtigheid en droogt het voedsel niet uit.

*Interne test op de TwinTech-technologie met een interne testmethode die het hydratatieniveau na 9 dagen opslag meet, vergeleken met een eigen product met één verdamper.

AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE818E8MF

Tien jaar gemoedsrust

Voor jouw gemoedsrust wordt dit toestel geleverd met tien jaar garantie op de compressor. Registreer je toestel op de AEG website om van dit voordeel te kunnen genieten. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

De elektronische TouchControl geeft je gemakkelijk toegang tot alle functies.

Met het snel reagerende en duidelijke display kan je de temperatuur nauwkeurig instellen en moeiteloos toegang krijgen tot de Fridge Freezer functies, via de elektronische TouchControl bovenaan.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels