TR838A2B

8000 serie AbsoluteCare® Warmtepomp Droger 8 kg

Productdetails
€ 3.457  energiebesparing
Beste voor energiebesparing Goud voor energiebesparing Zilver voor energiebesparing Brons voor energiebesparing Goede prijs/efficiëntie Goede prijs/kwaliteit
Met deze knop opent Youreko’s tool voor energiebesparing.
Tegenover minst efficiënte vergelijkbare model (NL)
Niet voorradig
€ 849
hidden
btw inbegrepen
hidden
Houd mij op de hoogte
SERVICES

Ons beste A+++-energielabel - bespaart energie en beschermt de levensduur van kleding

EcoLine drogers van AEG zijn onze meest energiezuinige met de beste classificatie van A+++, waarmee tot 68% meer energie wordt bespaard dan traditionele drogers*. En zelfs je meest delicate stoffen zoals zijde** of wol*** worden beschermd tegen krimpen door te drogen op lage temperatuur.

*68%: Berekend door het jaarlijkse energieverbruik van onze 8 kg warmtepompdroger (energieklasse A+++) te vergelijken met onze 8 kg condensdroger (energieklasse B).***Vergelijkbaar met plat drogen. *Zo goed als natuurlijk drogen
Meer lezen
  • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit apparaat op aeg.nl en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

    Lees meer
Capaciteit (kg)8
DesignGroot display
Serie8000 AbsoluteCare®
AbsoluteCare
AbsoluteCare
MixDry
MixDry
SensiDry®
SensiDry®
PreciseDry
PreciseDry
Hygiëneprogramma
Hygiëneprogramma
Productdetails
De 8000 serie AbsoluteCare® droger maakt gebruik van warmtepomptechnologie en beheerst ook nauwkeurig de beweging en temperatuur van de droogtrommel, zodat wol niet krimpt en zijde haar vorm niet verliest. AbsoluteCare® herstelt waterdichtheid van outdoorkleding en is Woolmark Blue-gecertificeerd.
AEG - Warmtepompdroger - TR838A2B
ABSOLUTECARE®. KRIMPT NIET, GEGARANDEERD*

AbsoluteCare® gebruikt warmtepomptechnologie, in combinatie met nauwkeurige trommelbewegingen en temperaturen om je kleding veilig te drogen, zelfs je fijne was. AbsoluteCare® zorgt dat wol niet krimpt en zijde haar vorm niet verliest, herstelt waterdichtheid van outdoorkleding en is Woolmark Blue-gecertificeerd.

*Vergelijkbaar met vlak drogen.
AEG - Warmtepompdroger - TR838A2B
MixDry, sorteren niet nodig. Makkelijk, droog katoen en synthetica samen*

MixDry droogt moeiteloos, grondig en gelijkmatig synthetische en katoenen kledingstukken zonder overmatig of te weinig drogen. Sorteren overbodig. De warmtepomptechnologie garandeert dat je wasgoed de exacte hoeveelheid warmte krijgt, waardoor het energieverbruik laag blijft.

*Getest op een lading gemengde katoenen en synthethische stoffen tot 5 kg.
AEG - Warmtepompdroger - TR838A2B
HYGIËNEPROGRAMMA VERWIJDERT MEER DAN 99,9% VAN BACTERIËN EN VIRUSSEN* TIJDENS HET DROGEN

Het door Swissatest gecertificeerde hygiëneprogramma droogt en ontsmet je wasgoed op meer dan 60 °C en verwijdert 99,9% van de bacteriën en virussen.* Nu kun je met vertrouwen dekbedden, kussens en kleding drogen.

*Getest op Candida albicans, bacteriofaag MS2 en Escherichia coli in een externe test in 2021 uitgevoerd door Swissatest Testmaterialien AG (testrapportnummer 20212038).
AEG - Warmtepompdroger - TR838A2B
PreciseDry, bespaart tijd en energie. Beschermt je kleding.

De geavanceerde vochtigheidssensoren van PreciseDry helpen tijd en energie te besparen. Ze passen de tijd en het energieverbruik proportioneel aan op basis van de lading. Geven de juiste zorg aan elke lading, zodat kleding er langer op zijn best uit ziet en aanvoelt.

AEG - Warmtepompdroger - TR838A2B
SensiDry® droogt je kleding gelijkmatig, zelfs op lage temperaturen

SensiDry® gebruikt nauwkeurige sensoren om kleding gelijkmatig te drogen op lage temperaturen, zonder meer tijd te gebruiken. Stelt kleding alleen bloot aan de noodzakelijke hoeveelheid warmte voor mild drogen zodat kleding langer meegaat.

man folding towels
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen