Koopgidsen

Zoek de ideale vaatwasmachine

De eerste op de markt

Voor het eerst uw vaatwasser moeiteloos in- en uitladen

De ComfortLift-vaatwasser van AEG

Uniek liftsysteem om de vaat eenvoudig uit te ruimen

De nieuwe AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf - met belading - bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Zo kunt u, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen.

 • De satellietsproeiarm
  1
  Perfect schone vaat

  De ProClean™ vaatwassers maken gebruik van maar liefst drie sproeiarmen. Dit zorgt voor een onberispelijk afwasresultaat. De onderste, innovatieve satellietsproeiarm werkt met een dubbele rotatie waardoor, zelfs bij een volle lading, het water alle hoeken en randen van de vaat bereikt.

 • Kwetsbaar glas
  2
  Ultieme bescherming dankzij SoftGrips

  De glazen worden op een veilige, behoedzame wijze op hun plaats gehouden dankzij de SoftGrips.

 • Het zachte sluitmechanisme in de ComfortLift-vaatwasser van AEG
  3
  Vaat eenvoudig inladen

  Met de ComfortRails glijdt u de mand heel soepel in zijn plaats zonder de borden te laten rammelen.

AEG SoftGrips en SoftSpikes die een delicaat glas op zijn plaats houden

De beste zorg voor uw glaswerk

Champagne verdient om gedronken te worden uit uw beste champagneglas. Naast het speciale glaswasprogramma houdt ProClean™ elke voet goed vast met rubberen SoftGrip-klemmen. Dit beschermt tegen kantelen terwijl de rubberen SoftSpikes® voor extra steun zorgen. Met ProClean™ is geen gelegenheid te klein voor uw beste glaswerk.

QuickLift, bovenkorf in hoogte verstelbaar, ook bij volle lading

Bovenkorf in hoogte verstelbaar, ook bij volle lading

Een grote schaal om af te wassen? Zelfs als de bovenkorf geladen is, kan je het niveau van de bovenkorf van jouw vaatwasser eenvoudig aanpassen aan de vaat in de bovenste of onderste korf.

Natuurlijk drogen

Zorg ervoor dat uw servies altijd perfect klaar is met AirDry. De nieuwe technologie in onze ProClean™-vaatwasser gebruikt natuurlijke luchtstroom om uw servies droog te maken. 10 minuten voor het einde van de cyclus opent de deur automatisch om de lucht te laten circuleren. Hierdoor bespaart u tijd, energie en wordt uw servies perfect schoon.

De AEG Glasmand beschermt delicate champagneglazen

Bekroonde bescherming

Met het nieuwe glazenrek van AEG kunt u zelfs de meest delicate glazen probleemloos in de vaatwasser wassen. Ons universele glazenrek is ontworpen met een grotere capaciteit en flexibiliteit dan glassystemen in andere vaatwassers en er kunnen maximaal 8 wijnglazen veilig in worden geplaatst. Ook is het instelbaar, zodat het met glazen van verschillende afmetingen gebruikt kan worden. U kunt uw mooiste glazen dus zo vaak als u wilt gebruiken en wassen. Universele pasvorm voor alle vaatwassers van 60 en 45 cm, kan plat gevouwen worden tot 5 cm diepte voor eenvoudige opberging.

Functies voor iedere situatie

Meer ruimte en flexibiliteit

Zelfs het servies dat wordt gebruikt tijdens de grootste feestmaaltijden kan gemakkelijk worden schoongemaakt met ProClean™. In de XXL-kuip passen maximaal 15 couverts en dat is de grootste op de markt. Of u nu voor veel gasten hebt gekookt of gewoon grote pannen hebt gebruikt, zelfs de grootste ladingen worden smetteloos schoon. En de vaatwasser neemt niet meer ruimte in uw keuken in.

Verfijnde programma's

Een fris schoon wijnglas en schone pannenset

Aangepaste programma's en complete reiniging

AEG-vaatwassers zijn geschikt voor alle verschillende soorten ladingen. Ons ProClean™-assortiment beschikt over een geavanceerde Sensorlogic-functie, die met behulp van twee sensoren de grootte en vervuiling van uw serviesgoed detecteert. Het geselecteerde programma wordt hierdoor vervolgens afgestemd op de eisen van uw specifieke lading.

Het Extra Silent-programma van de AEG ProClean

Het stille signaal

Met het Extra Silent-programma dat slechts 37dB geluid maakt, zijn deze apparaten de meest geruisloze apparaten in hun klasse. Dit betekent dat u in alle rust van uw etentje of glas wijn kunt genieten. De Time Beam-technologie projecteert een rode straal op de vloer, zodat u precies weet wanneer uw apparaat werkt en wanneer uw afwas klaar is.


RUIMTE & LOCATIE

Meet de beschikbare ruimte om er zeker van te zijn dat het apparaat perfect past.

60 cm breed of meer – Een vaatwasser met standaardafmetingen zal perfect passen en u krijgt dan de grootste laadcapaciteit.
45 - 60 cm breed – Maak dan uw keuze uit onze modellen van 45 cm breed. Ideaal als u minder ruimte hebt.

Als u de vaatwasser in een kolomkast op hoogte wilt plaatsen, dan hebben we een oplossing voor u met een toestel van 55 cm breed.

SOORTEN VAATWASSERS

Een volledig geïntegreerde vaatwasser zit volledig weggestopt achter een paneel van de keukenkast. Vrijwel onzichtbaar laat hij het ontwerp van uw keuken volledig tot zijn recht komen.

Een half geïntegreerde vaatwasser gebruikt het paneel van de keukenkast maar de bediening blijft zichtbaar. 

Een vrijstaande vaatwasser is een perfecte oplossing wanneer u die later aanschaft en u het ontwerp van uw keuken niet wenst aan te passen.

CAPACITEIT

De vaatwassercapaciteit wordt vaak uitgedrukt in het aantal couverts. Eén couvert is het vaatwerk dat één persoon gebruikt tijdens een driegangendiner met koffie. 

13-15 couverts – Perfect voor grote gezinnen en mensen die graag gasten ontvangen

9 couverts – Dit zijn de vaatwassers van 45 cm breed. Die passen perfect in een kleinere keuken en zijn ideaal voor niet al te grote gezinnen.

WASPROGRAMMA'S

Heeft u delicate glazen? - Dan kunt u die met een gerust hart toevertrouwen aan een kwalitatieve, moderne vaatwasser. Let op de extra’s, zoals de SoftSpikes en SoftGrips die ervoor zorgen dat uw glazen stabiel blijven staan en beschermd worden.

Potten en pannen – Wilt u hardnekkig vuil verwijderen van potten en pannen, kies dan voor een model met een intensief 70°C-programma. In minder dan 90 minuten wordt u vaat gegarandeerd hygiënisch schoon. 

Gemengde lading – Heeft u delicate glazen én zwaar bevuilde potten voor de vaatwasser, dan is er een programma die de bovenste en onderste mand met verschillende temperatuur en intensiteit bewerkt. Zacht voor glazen en een grondige wasbeurt voor de potten en pannen tegelijktertijd.

GEMAK

 De vaatwassers van AEG kunnen u helpen om afwassen in uw drukke schema te passen:

ComfortLift® – Het in- en uitladen van uw vaatwasser kost u voortaan geen enkele moeite. Het eerste-in-zijn-soort ComfortLift mechanisme zorgt dat u de onderste mand op een soepele manier naar boven kan brengen tot een handige werkhoogte.

Uitgestelde start – Een vaatwasser met een uitgestelde startfunctie laat u toe om het toestel te starten op een later tijdstip. Handig als u nachttarief hebt voor uw elektriciteitsverbruik. 

30 minuten programma – Heeft u onverwachts gasten? Heeft u de borden van het voorgerecht nodig voor het nagerecht? Geen nood. Het 60°C – 30 minuten programma helpt u uit de nood.

EN TIJD

De energie efficiëntieklasse gaat van A+++ -10% (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt). Kies voor een vaatwasser met A+ of hoger om uw waterverbruik en energiefacturen laag te houden.

UW APPARAAT KIEZEN

Van machines op gezinsformaat met grote capaciteit tot apparaten met geavanceerde speciale functies, AEG heeft ook voor u de ideale vaatwasser.​ ​

Vaatwassers bekijken