Elegantie in de keuken

MattBlackLine is een nieuwe serie AEG keukenapparatuur. De matte glasafwerking geeft een fantastische uitstraling aan de hele keuken. Het unieke ontwerp, samen met de materialen die specifiek zijn voor de betere architectuurprojecten, zorgen voor een unieke design. Daaraan toegevoegd, uitstekende prestaties, hoogstaande materialen en een technologie die heel intuïtief is in het gebruik: de MattBlackLine van AEG.

Matte afwerking

De matte, ondoorzichtige glasafwerking wordt gecreëerd door een speciaal graveerproces dat typisch wordt gebruikt in de architectuur. De ondoorzichtige textuur heeft anti-vingerafdruk eigenschappen die zijn verkregen dankzij de verwerking die wordt uitgevoerd en is veel resistenter dan traditionele afwerkingen, en is ook gemakkelijker schoon te maken.

Technologie en ontwerp

Naast de elegantie van de ondoorzichtige glasafwerkingen, combineren de apparaten van de MattBlackLine van AEG een uniek design met geavanceerde technologieën en functies. Met de aanraakbedieningen die aanwezig zijn in de modellen van deze serie, kun je de bedieningselementen eenvoudig en intuïtief selecteren.

MattBlackLine 

Hieronder een overzicht van de producten in de nieuwe MattBlackLine

Ovens

De ovens in onze MattBlackLine zijn voorzien van de nieuwste technologieën voor de beste prestaties.

Command-draaiknop
Een innovatief bedieningswiel maakt een druk dashboard overbodig en maakt de kookervaring eenvoudig en gestroomlijnd. Voor perfect geslaagde gerechten, elke keer weer.

Sous-vide-functie voor professionele resultaten
Verzegel alle aroma's, smaken en voedingsstoffen in een vacumeerzak en bereid op een lage, constante temperatuur voor restaurantwaardige gerechten.

Steamify®, jouw stoomassistent
De Steamify®-functie maakt het maken van heerlijke gerechten nog gemakkelijker. Onze stoomovens met de Steamify® functie automatiseren alle stoominstellingen zodat je precies zo kunt koken als je normaal gesproken zou doen maar dan met de toevoeging van stoom. Scroll eenvoudigweg naar de kooktemperatuur en de oven stelt zelf het juiste stoomniveau in, zodat je kunt genieten van de gezonde en heerlijke smaak van het stoomkoken zonder over de instellingen te hoeven nadenken.

Alle AEG MattBlackLine Ovens - klik hier

Afzuigkappen

Ons assortiment afzuigkappen met matzwarte afwerking maakt een opvallend esthetisch statement, en is tegelijkertijd fluisterstil, door efficiënt de lucht te zuiveren terwijl je je maaltijden klaarmaakt.

In combinatie met een kookplaat die onze Hob2Hood®-technologie heeft wordt de afzuigkap automatisch geactiveerd na het aanzetten van de kookplaat en tijdens het koken wordt ook automatisch de juiste afzuigkracht gehandhaafd.

Kies een Pure Black inductiekookplaat om je Matt Black Collection perfect aan te vullen. Met een strak zwart oppervlak wanneer de kookplaat is uitgeschakeld, sluit de kookplaat naadloos aan bij al je andere apparaten in de keuken. De bedieningselementen van de kookplaten worden geactiveerd met een aanraking en tonen de stijlvolle kookzones.

Alle AEG MattBlackLine afzuigkappen - klik hier

 

Wijnkoeler

Bewaar wijn op de juiste temperatuur met deze compacte wijnkelder.
Met ruimte tot 18 flessen ben je er zeker van dat wijnflessen op de juiste temperatuur worden bewaard. Met de directe temperatuurregeling kan de temperatuur worden ingesteld van 5 tot 20 graden.

Van champagne tot prosecco, in deze wijnkoeler passen flessen met verschillende groottes en vormen. Vanwege het flexibele ontwerp is er meer ruimte tussen de rekken, waardoor de flessen in verschillende posities kunnen worden bewaard, zonder dat de indeling moet worden aangepast. Zo blijft iedere collectie optimaal gekoeld. Hij heeft geen handgrepen, maar opent daarentegen door er licht op te drukken.

Alle AEG MattBlackLine Wijnkoelers - klik hier

 

Espressomachine

Van een espresso tot een subtiele mix, kies een kop koffie naar wens. De hoeveelheid kan heel precies worden aangepast, en de aromakeuze biedt tal van intensiteiten aan, van mild tot intens. Zo kan elke kop naar wens worden aangepast.

Voor een zijdezachte latte macchiato of een schuimige cappuccino, met de functie voor het bepalen van de juiste hoeveelheid melk, krijg je altijd de juiste sterkte van ieder type koffie.

De MultiCup-instelling is ideaal om meerdere gasten tegelijk te bedienen. Maak gebruik van de shuttle-draaiknop om tot wel zes koppen koffie te selecteren, die in één keer worden gezet. Zo krijg je uitstekende koffie zonder te hoeven wachten.

Alle AEGMattLine Espressomachines - klik hier

 

Warmhoudlade

Het luchtcirculatiesysteem van de warmhoudlade garandeert gelijkmatige resultaten. De lucht circuleert binnenin en verdeelt de warmte gelijkmatig. Dit betekent dat elk gerecht er op de optimale temperatuur uitkomt, vanbinnen en vanbuiten.

De warmhoudlade ontdooit het eten op efficiënte wijze en behoudt de textuur en de smaak van de gerechten op lage temperatuur. Want voorzichtig ontdooien levert heerlijke gerechten op.

Voor het perfect plannen van je diner, kan je de lade gebruiken om gerechten op temperatuur te houden. Of verwarm er je borden mee tot het moment van serveren.

Of gebruik hem om met lage warmte deeg zachtjes te laten rijzen en creëer de ideale vorm en textuur. Dat betekent dat je altijd brood van bakkerskwaliteit kunt bakken.

Alle AEG MattBlackLine Warmhoudlades - klik hier

 

AWARDS

De AEG MattBlackLine is winnaar van de Red Dot Award voor Product Design. Naast het praktische gebruik, straalt de AEG MattBlackLine elegantie en kwaliteit uit die is gebaseerd op het visueel overtuigende ontwerp.

De matglazen band is het resultaat van een etsproces, een technologie uit de architectuur.

Terence Tan

Senior Master Designer - Stockholm