Productdetails

Installatie zonder gereedschap voor ramen met scharnieren aan de zijkant, voor het sneller en energiezuiniger koelen van de kamer.
Klemt vast en uitschuifbare stoffen zijkanten zorgen voor snelle en gemakkelijke installatie. Ontworpen om warme lucht buiten te houden, 28% energie te besparen en de kamer tot 50% sneller te koelen.

Voordelen

Energie besparen

Bespaar tot 28% energie* bij het koelen van de kamer, door koude lucht binnen en warme lucht buiten te houden.

*Bij kamertemp. van 26 °C en ingestelde temp. van 20 °C bespaar je tot 28% energie om je ingestelde temperatuur te bereiken met raamkit in vergelijking zonder raamkit. Interne test met AEG 9K, A-beoordeling, in een kamer van 14 m² met relatief vochtigheidsniveau van 60% en buitentemperatuur van 30 °C, gedurende 4,5 uur.

Sneller koelen en verwarmen

Bereik je ingestelde temperatuur in minder dan 50% van de tijd* met de nieuwe raamkit (in vergelijking met een standaard raamkit/slang uit het raam).

*Bij kamertemperatuur 26 °C en ingestelde temperatuur 24 °C krijg je de ingestelde temperatuur in 19 minuten met de raamkit, i.p.v. 47 minuten zonder de raamkit. Interne test in kamer van 14 m² met relatief vochtigheidsniveau van 60% en buitentemperatuur van 30 °C. Getest met AEG 9K, A-beoordeling.

Snelle installatie zonder gereedschap

Het innovatieve raamkitontwerp maakt snel en naadloos installeren en weghalen mogelijk zonder gereedschap of tape.

Gemakkelijk verstelbaar en aanpasbaar

Met gemakkelijk verstelbare telescopische onderdelen, stoffen panelen en intrekbare klemmen past de raamkit op ramen met scharnieren aan de zijkant met verschillende breedtes en hoogte. Compatibel met elke draagbare airconditioner met een slang van 15 cm.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle draagbare airconditioners met een ronde uitlaatslang met een diameter van 15 cm

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels