Productdetails

De LX7 , POWER ANIMAL EDITION is een stofzuiger zonder stofzak, die met stilte in het achterhoofd, ontworpen is en is voorzien van het Silence Pro System™ voor een stille stofzuigbeleving met uitzonderlijk resultaat. Hij is geleverd met een kit voor het verwijderen van haren van huisdieren.

Voordelen

Silence Pro System™ voor een rustigere schoonmaakbeurt

Schoonmaken zonder lawaai. De LX7 is met stilte in het achterhoofd ontworpen. De motor met geoptimaliseerde lawaaidemping zorgt samen met de constructie van de stofzuiger en het Dust Magnet Silent™ mondstuk voor een rustigere schoonmaakbeurt – zonder in te boeten aan prestaties.

Clean Air Filtration™ voor allergievriendelijkheid

Met het wasbare Allergy Plus-filter, is de LX7 perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht aan te kunnen. U kunt u dus absoluut thuisvoelen, ook al bent u meer gevoelig aan invloeden uit uw omgeving. Dit filter houdt 99.95% van alle deeltjes tegen tot 0.05 micron.

Easy Empty™-systeem om je huis volledig stofvrij te houden

Houd het stof voorgoed buiten je huis. Dankzij het Easy Empty™-systeem kan al het stof dat je hebt opgenomen tijdens de verzorging van je huis gemakkelijk worden verwijderd, zodat je je woning volledig stofvrij kunt houden. Neem het compartiment gewoon eruit, en maak het leeg in een vuilnisbak.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels