Productdetails

De GreenZone-koelvriescombinatie heeft een speciale afgesloten lade met een apart klimaat waar de vochtigheid op een ideaal niveau wordt gehouden. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, door de producten te beschermen met de juiste hoeveelheid vocht.*

Voordelen

Tot 95% vitaminebehoud na 11 dagen*

De GreenZone-lade elimineert overtollig vocht en behoudt de juiste hoeveelheid vocht voor je groenten. Tot 95% van de vitaminen blijft na 11 dagen behouden, door de producten te beschermen met de juiste hoeveelheid vocht.*

*De vitamine conserveringsgraad is gebaseerd op een externe test van vitamine C-retentie in blauwe bessen na 11 dagen in een Greenzone-compartiment.

Voedsel blijft tot 60% sappiger en vochtiger met de TwinTech-technologie.*

Met TwinTech® No Frost hoeft u de vriezer nooit meer te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt het voedsel 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper.* Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt hij de ideale vochtigheid en droogt het voedsel niet uit.

*Interne test op de TwinTech-technologie met een interne testmethode die het hydratatieniveau na 9 dagen opslag meet, vergeleken met een eigen product met één verdamper.

Elke legger gelijkmatig gekoeld. Met DynamicAir

DynamicAir houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elke legger wordt gelijkmatig gekoeld zodat warmere zones worden vermeden. Voorkomt bacteriegroei. Houdt levensmiddelen vers.

AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE818E8TS

Tien jaar gemoedsrust

Voor jouw gemoedsrust wordt dit toestel geleverd met tien jaar garantie op de compressor. Registreer je toestel op de AEG website om van dit voordeel te kunnen genieten. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

De Touch Electronic Control bovenaan biedt een nauwkeurige functiecontrole

Met het snel reagerende en duidelijke display kan je de temperatuur nauwkeurig instellen en moeiteloos toegang krijgen tot de Fridge Freezer functies, met de Touch Electronic Control bovenaan.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
red fabric in the air against dark background