AutoDose wasmachine

AutoDose wasmachine

Precieze dosering. Efficiënte verzorging.

Met AEG AutoDose hoef je je nooit meer af te vragen hoeveel wasmiddel je moet gebruiken. Dankzij deze intelligente technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten, waardoor je kleding er na verloop van tijd mooi blijft uitzien.

AUTODOSE BESCHERMT KLEDING EN GEBRUIKT TOT 60% MINDER WASMIDDEL*

AutoDose neemt het giswerk weg met sensoren om de precieze hoeveelheid wasmiddel en -verzachter te berekenen, zodat exact de benodigde hoeveelheid voor elke lading wordt gebruikt. Bespaar tot 60% wasmiddel* — en maak je katoenen kleding langer bestand tegen scheuren.*

*Gebaseerd op een interne test voor de gebruikte hoeveelheid wasmiddel voor 2kg lading met AutoDose in vergelijking met een gemiddelde handmatige dosering

1X VULLEN EN 20 KEER WASSEN*

De slimme AutoDose-functie voorziet de wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, op het juiste moment. De machine weegt je kleding in de trommel en bepaalt de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten! Door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen wordt jouw waservaring nog fijner en gemakkelijker gemaakt.

AutoDose is niet alleen praktisch en moeiteloos, maar zorgt ook voor een betere verzorging van jouw kleding.

* gebaseerd op een gemiddelde hoeveelheid wasgoed (referentie JRC109033 EUR 28809 NL)

VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT VAN DE 4 COMPARTIMENTEN

Via de robuuste wasmiddellade kun je eenvoudig schakelen tussen automatische en handmatige wasmiddeltoevoeging. De vier grote compartimenten zijn gebruikersvriendelijk en maken bijvullen en reinigen een fluitje van een cent.

1. Compartiment voor (kleur)wasmiddel
2. Compartiment voor wasverzachter of wasmiddel*
Om de dosering van compartimenten 1 en 2 in te stellen maak je gebruik van de My AEG Care-app of stel je dit direct in op het apparaat.
3. Compartiment voor het handmatig doseren van waspoeder of specifieke wasmiddelen/toevoegingen (bijvoorbeeld impregneermiddel voor waterdichte materialen of kleding die extra zorg nodig heeft).

Het AutoDose systeem van AEG is voor elk (vloeibaar) wasmiddel geschikt, dus gebruik gewoon je favoriete, vertrouwde wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten.

*Het instellen van het tweede compartiment doe je via de My AEG Care-app. Deze kun je bijvoorbeeld instellen voor het gebruik van een wasverzachter of tweede wasmiddel.

 

 

 

Geen giswerk meer met de My AEG care-App

Ontdek de optimale wasverzorging op maat door je wasmachine te verbinden met de My AEG Care-app. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen. Pas de AutoDose-instellingen naadloos aan aan je wasgewoonten en ontvang meldingen om bij te vullen als het wasmiddel bijna op is. Met deze handige app bedien je je toestel vanop afstand. Of je nu thuis of onderweg bent.

Onze AutoDose wasmachines

 • ÖKOMix-technologie
 • ProSteam®-technologie
 • ProSense®-technologie
 • AutoDose automatische wasmiddeldosering
 • Connectiviteit
 • ProSteam®-technologie
 • ProSense®-technologie
 • AutoDose automatische wasmiddeldosering
 • Connectiviteit
 • ProSense®-technologie
 • AutoDose automatische wasmiddeldosering
 • Connectiviteit

NAUWKEURIGE WASMIDDELDOSERING. EFFICIËNTE VERZORGING

Door te veel of te weinig wasmiddel kan kleding beschadigd raken. Onderdoseren kan er namelijk voor zorgen dat je was vaal of grijs wordt en overdoseren kan er voor zorgen dat wasvezels beschadigd raken, waardoor je kleding zijn vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet.

Het AutoDose wasmiddel doseer systeem met automatische dispenser levert precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt. Zo worden je katoenen favorieten beschermd, wasbeurt na wasbeurt - AutoDose tilt de zorg van jouw kleding naar een hoger niveau.

3X LANGERE BESCHERMING TEGEN SCHEUREN*

Door het overdoseren van wasmiddel beschadigen de vezels van jouw kleding na verloop van tijd, waardoor deze sneller slijten. Dankzij onze technologie wordt katoen beschermd tegen kleurvervaging, krimpen en vroegtijdige slijtage.

*Test voor scheuren van katoen bij kracht zetten. Katoen gewassen op 30°. 30 wasbeurten AEG AutoDose vs. 10 wasbeurten automatische dosering concurrent.

HOUD DE WITTE WAS WIT

Wanneer je te weinig wasmiddel gebruikt, kan dit er voor zorgen dat je witte was geleidelijk grijs en vaal wordt en er vuil achterblijft in het materiaal. Het is dan ook van essentieel belang dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt.

Vertrouw op onze AutoDose-technologie om je hier compleet van te ontzorgen en de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter te bepalen voor iedere wasbeurt.