AutoDose

De wasmachine met wasmiddeldosering, nauwkeurig en beheerst

Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel doseren met AEG AutoDose. Dankzij onze intelligente AutoDose-technologie wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel toegevoegd aan iedere wasbeurt. De beste zorg voor je kleding, geheel automatisch. Vertrouw daarom op AEG AutoDose, uit liefde voor je kleding. 

AEG L7FENQ96 PROSTEAM AUTODOSE BEST Getest

De AEG L7FENQ96 Prosteam AutoDose wasmachine heeft het predicaat best getest ontvangen van de Consumentenbond vanwege zijn uitstekende ontwerp.

Daarnaast biedt de AEG AutoDose-technologie een grondige reiniging en de beste verzorging voor je kleding.

Bekijk de AEG L7FENQ96

1X VULLEN EN 20 KEER WASSEN*

De slimme AutoDose-functie voorziet de wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, op het juiste moment. De machine weegt je kleding in de trommel en bepaalt de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten! Door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen wordt jouw waservaring nog fijner en gemakkelijker gemaakt.

AutoDose is niet alleen praktisch en moeiteloos, maar zorgt ook voor een betere verzorging van jouw kleding.

* gebaseerd op een gemiddelde hoeveelheid wasgoed (referentie JRC109033 EUR 28809 NL)

AEG Autodose wasmachines

VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT VAN DE 4 COMPARTIMENTEN

Via de robuuste wasmiddellade kun je eenvoudig schakelen tussen automatische en handmatige wasmiddeltoevoeging. De vier grote compartimenten zijn gebruikersvriendelijk en maken bijvullen en reinigen een fluitje van een cent.

1. Compartiment voor (kleur)wasmiddel
2. Compartiment voor wasverzachter of wasmiddel*
Om de dosering van compartimenten 1 en 2 in te stellen maak je gebruik van de My AEG Care-app of stel je dit direct in op het apparaat.
3. Compartiment voor het handmatig doseren van waspoeder of specifieke wasmiddelen/toevoegingen (bijvoorbeeld impregneermiddel voor waterdichte materialen of kleding die extra zorg nodig heeft).

Het AutoDose systeem van AEG is voor elk (vloeibaar) wasmiddel geschikt, dus gebruik gewoon je favoriete, vertrouwde wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten.

*Het instellen van het tweede compartiment doe je via de My AEG Care-app. Deze kun je bijvoorbeeld instellen voor het gebruik van een wasverzachter of tweede wasmiddel.

 

 

 

NAUWKEURIGE WASMIDDELDOSERING. EFFICIËNTE VERZORGING

Door te veel of te weinig wasmiddel kan kleding beschadigd raken. Onderdoseren kan er namelijk voor zorgen dat je was vaal of grijs wordt en overdoseren kan er voor zorgen dat wasvezels beschadigd raken, waardoor je kleding zijn vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet.

Het AutoDose wasmiddel doseer systeem met automatische dispenser levert precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt. Zo worden je katoenen favorieten beschermd, wasbeurt na wasbeurt - AutoDose tilt de zorg van jouw kleding naar een hoger niveau.

3X LANGERE BESCHERMING TEGEN SCHEUREN*

Door het overdoseren van wasmiddel beschadigen de vezels van jouw kleding na verloop van tijd, waardoor deze sneller slijten. Dankzij onze technologie wordt katoen beschermd tegen kleurvervaging, krimpen en vroegtijdige slijtage.

*Test voor scheuren van katoen bij kracht zetten. Katoen gewassen op 30°. 30 wasbeurten AEG AutoDose vs. 10 wasbeurten automatische dosering concurrent.

HOUD DE WITTE WAS WIT

Wanneer je te weinig wasmiddel gebruikt, kan dit er voor zorgen dat je witte was geleidelijk grijs en vaal wordt en er vuil achterblijft in het materiaal. Het is dan ook van essentieel belang dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt.

Vertrouw op onze AutoDose-technologie om je hier compleet van te ontzorgen en de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter te bepalen voor iedere wasbeurt.

Abonnement wasmiddel Ariel AutoDose

Ariel AutoDose is ontworpen voor AEG AutoDose-wasmachines en de supergeconcentreerde formule zorgt voor een uitstekende reiniging van witte en bonte was. Bovendien worden tijdens de productie minder verpakking, energie en water verbruikt. Ga naar Ariel-Club.com, neem een vrijblijvend abonnement op Ariel AutoDose en krijg je wasmiddel thuis geleverd. Beschikbaar tot juni 2022.

Ontdek meer

MY AEG CARE APP

Ontdek de optimale wasverzorging op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen. Pas de AutoDose-instellingen naadloos aan op jouw wasgewoonten en ontvang meldingen om bij te vullen als het wasmiddel bijna op is. Met deze handige app kun je jouw machine op afstand bedienen - of je nu thuis of onderweg bent.

persoon die naar de My AEG Care-app kijkt op mobiel

WAS. DROOG. VERZORG. MET JE SMARTPHONE EN DE MY AEG CARE-APP

Ervaar zorg op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. Zo heb je overal toegang tot de expertise van AEG, kun je zowel was als droogprogramma's op maat op afstand instellen en krijg advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding.

Ontdek meer