AutoDose de wasmachine met automatische dosering

De wasmachine met wasmiddeldosering, nauwkeurig en beheerst

Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel doseren met AEG AutoDose. Dankzij onze intelligente AutoDose-technologie wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel toegevoegd aan iedere wasbeurt. De beste zorg voor je kleding, geheel automatisch. Vertrouw daarom op AEG AutoDose, uit liefde voor je kleding. 

Ervaar de beste zorg voor je kleding nu zelf en profiteer van een cashback tot €100,-

Tot €100,- cashback

Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel doseren dankzij AutoDose. De nieuwe AEG AutoDose-technologie zorgt voor de beste reiniging voor jouw kleding, op een intelligente en accurate manier. AEG AutoDose. De beste zorg voor je kleding, geheel automatisch!

Tot € 100,- cashback op geselecteerde modellen

Helaas is deze actie verlopen
Als je in de periode van 1 juni 2019 t/m 31 juli 2019 een AEG wasmachine, wasdroger of was/droogcombinatie hebt aangeschaft, kun je je nog tot 15 augustus registreren voor de cashback.

 

Ga naar de actie

1X VULLEN EN 20 KEER WASSEN*

De slimme AutoDose-functie voorziet de wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, op het juiste moment. De machine weegt je kleding in de trommel en bepaalt de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten! Door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen wordt jouw waservaring nog fijner en gemakkelijker gemaakt.

AutoDose is niet alleen praktisch en moeiteloos, maar zorgt ook voor een betere verzorging van jouw kleding.

* gebaseerd op een gemiddelde hoeveelheid wasgoed (referentie JRC109033 EUR 28809 NL)

VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT VAN DE 4 COMPARTIMENTEN

Via de robuuste wasmiddellade kun je eenvoudig schakelen tussen automatische en handmatige wasmiddeltoevoeging. De vier grote compartimenten zijn gebruikersvriendelijk en maken bijvullen en reinigen een fluitje van een cent.

1. Vak voor het (kleur)wasmiddel
2. Vak voor wasverzachter/ wasmiddel*
3. Je kunt voor specifieke wasmiddelen zoals waspoeder en impregneermiddel altijd gebruik maken van de handmatige compartimenten. Dit kun je eenvoudig via de app instellen.

Het AutoDose systeem van AEG is voor elk (vloeibaar) wasmiddel geschikt, dus gebruik gewoon je favoriete, vertrouwde wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten.

*Extra configuraties voor het gebruik van een specifiek wasmiddel voor het instellen van het 2e compartiment worden beschreven in de MY AEG Care-app.

 

 

 

NAUWKEURIGE WASMIDDELDOSERING. EFFICIËNTE VERZORGING

Door te veel of te weinig wasmiddel kan kleding beschadigd raken. Onderdoseren kan er namelijk voor zorgen dat je was vaal of grijs wordt en overdoseren kan er voor zorgen dat wasvezels beschadigd raken, waardoor je kleding zijn vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet.

Het AutoDose wasmiddel doseer systeem met automatische dispenser levert precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt. Zo worden je katoenen favorieten beschermd, wasbeurt na wasbeurt - AutoDose tilt de zorg van jouw kleding naar een hoger niveau.

3X LANGERE BESCHERMING TEGEN SCHEUREN*

Door het overdoseren van wasmiddel beschadigen de vezels van jouw kleding na verloop van tijd, waardoor deze sneller slijten. Dankzij onze technologie wordt katoen beschermd tegen kleurvervaging, krimpen en vroegtijdige slijtage.

*Test voor scheuren van katoen bij kracht zetten. Katoen gewassen op 30°. 30 wasbeurten AEG AutoDose vs. 10 wasbeurten automatische dosering concurrent.

HOUD DE WITTE WAS WIT

Wanneer je te weinig wasmiddel gebruikt, kan dit er voor zorgen dat je witte was geleidelijk grijs en vaal wordt en er vuil achterblijft in het materiaal. Het is dan ook van essentieel belang dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt.

Vertrouw op onze AutoDose-technologie om je hier compleet van te ontzorgen en de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter te bepalen voor iedere wasbeurt.

MY AEG CARE APP

Ontdek de optimale wasverzorging op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen. Pas de AutoDose-instellingen naadloos aan op jouw wasgewoonten en ontvang meldingen om bij te vullen als het wasmiddel bijna op is. Met deze handige app kun je jouw machine op afstand bedienen - of je nu thuis of onderweg bent.

persoon die naar de My AEG Care-app kijkt op mobiel