Koopgidsen

Was-droogcombinaties

Sensidry®-technologie

Onze SensiDry®-technologie zorgt voor je volledige garderobe, en zet daarbij zijn geavanceerde warmtepomptechnologie in voor lage temperaturen en het veilig drogen van jouw kleding. Behoedzamere trommelbewegingen geven je het volledige vertrouwen dat je kleding na iedere keer wassen en drogen zijn vorm, kleur en textuur behoudt.

BELEEF WASSEN-EN-DROGEN-IN-1

Vul de machine in de ochtend en haal hem na het werk leeg - je favoriete outfit weer schoon, droog en klaar om op stap te gaan. Elke machine is uitgevoerd met de Wash & Dry-modusknop voor non-stop programma´s, waardoor je jouw kleding in één moeite door kunt wassen en drogen, zonder compromissen te sluiten.

DualSense®-technologie

Onze DualSense® technologie stemt het programma van de machine af op je stoffen - ongeacht of het gaat om delicate materialen, wol- of buitenkleding. Zodat alles, van stevige outdoorkleding tot zachte truien, voorzichtig in één keer gewassen, gedroogd en verzorgd kan worden. Geniet van het gemak van een geïntegreerde en complete behandeling.

OUTDOORKLEDING HEEFT EXTRA ZORG NODIG

Zonder de juiste verzorging kan buitenkleding versleten raken en zijn functionaliteit verliezen. Met DualSense® blijft de speciale werking behouden en wordt deze hersteld - van waterafstotendheid tot ademend vermogen. Maak kennis met de beschermer van je outdoorkleding.

ÖKOMix-technologie

AEG's innovatieve ÖKOMix technologie is een primeur op de markt - het afzonderlijk voormengen van wasmiddel en wasverzachter in water voordat het de trommel ingaat. Dit betekent dat het wasmiddel en de wasverzachter geactiveerd zijn voordat deze de stoffen bereiken, zodat de kledingstukken op de grondigste schoonmaakbeurt en de meest gelijkmatige droogbeurt worden voorbereid. Zo kunt u uw kleding wassen op de beste manier. 

IEDERE VEZEL BESCHERMD

Het vooraf mengen van wasmiddel en wasverzachter zorgt voor een gelijkmatigere verdeling - zodat elke vezel wordt bereikt. Dit betekent dat het wasmiddel en de wasverzachter elk deel van de kleding bereiken. Zo wordt elke vezel grondig gereinigd, perfect beschermd en voorbereid op een gelijkmatige droogbeurt.

Woolmark Blue

Onze DualSense®-technologie verzorgt ook wolproducten die alleen met de hand mogen worden gewassen. Zowel de was- als de droogcycli zijn gecertificeerd door Woolmark Blue om in één enkele cycli zelfs handwasbare wol veilig te wassen. Wat betekent dat je nooit meer een handwas hoeft te doen. Ontdek het gemak van een geïntegreerde en volledige behandeling.