Productdetails

Dankzij de grote zachte en multidirectionele wielen beweegt de AEG VX4 soepel en volgt hij gemakkelijk alle bewegingen. Dankzij een bereik, van stekker tot mondstuk, van 7.5 meter ga je verder zonder het stopcontact los te koppelen.

Voordelen

AEG - Stofzuiger met zak - VX4-1-EB

Hygiene 12 filter dat 99.5% van fijnstof opvangt

De VX4 heeft een wasbaar en herbruikbaar Hygiene 12 filter dat meer dan 99,5% van de deeltjes tot 0,15 micron tegenhoudt, zoals pollen, huisdierenhaar en schimmelsporen. Na het wassen herwint het zijn optimale prestaties.

AEG - Stofzuiger met zak - VX4-1-EB

Accessoires geïntegreerd in de stofzuiger

Praktisch: twee kleine accessoires zijn geïntegreerd in het accessoirevak. Een 2-in1 spletenzuigmond/meubelmondstuk en een meubelborstel zodat de stofzuiger altijd klaar is voor gebruik op meubilair, platte oppervlakken en bekleding.

AEG - Stofzuiger met zak - VX4-1-EB

Grondige stofopname

Het Dust Pro-mondstuk met grote zuigkracht zorgt ervoor dat alle stofdeeltjes opgezogen worden op alle soorten vloeren, dit maakt een grondige reiniging mogelijk. Het Dust Pro-mondstuk kan je schakelen voor tapijten of voor harde vloeren.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels