Productdetails

Een muisstille stofzuiger voor een grondige reiniging en uitzonderlijke resultaten. Slapende kinderen, gevoelige oren of naar uw favoriete podcast luisteren - wat uw reden ook is om een stille stofzuiger aan te schaffen, onze AEG VX8 stofzuigers bieden grondige reiniging met een geruisloze werking.

Voordelen

Gegarandeerd stil wanneer dat nodig is

Voel je vrij om te stofzuigen wanneer je tijd hebt, zonder de mensen rondom te storen. De VX8 maakt weinig geluid op harde vloeren en tapijten. Het geluid wordt gedempt door een versterkte isolatie, waardoor je in volledige stilte kunt stofzuigen.

Motion Control System™: super wendbaar

Het unieke Motion Control System™ zorgt ervoor dat de VX8 stofzuiger extreem wendbaar is en bijzonder stil rijdt. Je kwetsbare vloeren kunnen behoedzaam gereinigd worden, je kan naadloos overgaan van de éne ruimte naar de andere dankzij soepele wielen voorzien van rubberbanden die vlot draaien.

Duurzame reinigingsprestaties en geen verstoppingen dankzij de S-Bag

Onze S-bag stofzak is ontworpen voor een gelijkmatige vulling, zodat je de stofzuiger langer kan gebruiken zonder prestatieverlies. s-bag® is de universele stofzak voor alle AEG stofzuigers met zak. Let op het s-bag®-logo wanneer je vervangende zakken koopt.

Multi-room system™ - actieradius van 12 m, om elke hoek te bereiken

Licht en makkelijk om rond meubels en in hoeken te manoeuvreren. Met een bereik van 12 m hoef je niet zo vaak van stopcontact te veranderen

Uitwasbaar filter

Ons wasbaar Hygiene uitlaatfilter is gemakkelijk te reinigen met water, voor een eenvoudig onderhoud, gewoon wassen onder stromend kraanwater.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels