Productdetails

Sappig gebraden kip, een romige Dauphinoise, een rijke stoofschotel: allemaal klaar in de helft van de tijd van een gewone oven. De CombiQuick-oven zorgt snel voor bijzondere smaken en geweldige gerechten. Hete lucht zorgt samen met magnetronsnelheid voor de heerlijke afwerking en texturen van een gewone oven, in één compacte ruimte. Tijd staat smaak vanaf nu niet meer in de weg.

Voordelen

Combinatie van microgolf en grill. Snel koken met een knapperig accentje

Combineer de power van de grill met de efficiëntie van de microgolf, met Fast Cooking. Smelt de mozzarella op uw tosti's of geef de suiker op een crème brûlée een knapperig korstje, alles in de microgolf. Veelzijdig koken, meesterlijk.

AEG - Compacte oven - KMS565000M

Snelle opwarmtijd, zodat je snel kunt gaan koken

Superieure en snelle kookresultaten - deze oven warmt snel op, zodat je meer tijd hebt om samen met je familie en vrienden van de maaltijd te genieten.

Absolute nauwkeurigheid, telkens weer

Het glazen timerdisplay met aanraaktoetsen geeft u nog meer controle over uw kookproces. De timer wordt geactiveerd door op het LCD-scherm start/stop in te voeren. Dit betekent dat u absolute nauwkeurigheid kunt verwachten, zelfs als u even van de oven weg loopt.

AEG - Compacte oven - KMS565000M

Overal gelijkmatig gegaard

Met deze oven betekent energie-efficiënt gebruiken ook effectiever koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert waardoor u tijd en energie bespaart

AEG - Compacte oven - KMS565000M

Een snellere manier om te grillen

Deze zeer doeltreffende grill werkt sneller dan traditionele ovens, en zal uw gerechten van een perfect en krokant laagje voorzien.

Accessoires 

Reviews

Wat vind je ervan?
Beoordeel AEG

Wist je dat je review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een review

Welkom. Je kunt hier je ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om een review te schrijven.

Schrijf een review als gast hieronder of log in op je account om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Deze tekst verschijnt naast je review. Voer niet je volledige naam in. In dit geval kan de review niet worden gepubliceerd

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest waardevolle klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, storingen, of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Bekijk de richtlijnen voor meer informatie: Review richtlijnen

Let op: om kans te maken op de review en win actie, zul je hieronder het blok moeten aanvinken.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Controleer je inbox voor je verificatie email.

4

Strakke combi-oven

door Matt240 op 14 mei 2021

Strakke combi-oven met een mooi design, fijn dat je de knoppen weg kan werken dat er niks uitsteekt en het nog beter in je keuken staat. Qua grootheid is de combi-magnetron erg breed maar niet zo hoog, daarom kan je niet goed twee gerechten tegelijk in de oven/magnetron stoppen. Veel functionaliteiten en vooral de pizza-stand wordt veel gebruikt ;)

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  3
 • Matt240 raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
3

mooi design, lastig apparaat

door Sander94 op 08 mei 2021

Het design van de combi magnetron is top.
het ziet er netjes uit en de knoppen zijn mooi weg gewerkt door middel van een indruk systeem.

De oven is mooi breed maar er is ook duidelijk hoogte ingeleverd in vergelijking met ons oude model.

Wij ervaren de bediening als erg lastig. door middel van de draaiknop kan je de stand wisselen. Er zijn erg veel standen. Ondertussen hebben we meerdere standen uitgeprobeerd en viel ons een aantal dingen op.

De grill is niet gelijkmatig verdeeld.
Als je de onder en boven stand gebruikt geeft de ondergrond teveel warmte ook als je de bakplaat hoog plaatst.

Het duurt erg lang voordat de oven weer is terug gekoeld en vragen ons dan ook af of dit wel energiezuinig is met het gebruik van het stroom.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  1
 • Kwaliteit
  3

Was dit een nuttige review?

I am error text

Beantwoord door AEG

Hi, bedankt voor je review. Als de grillfunctie niet naar behoren werkt, kun je contact opnemen met onze servicedienst zodat we de klacht kunnen uitvragen. De nalooptijd van het afkoelen heeft verder geen invloed op de energiezuinigheid van de oven, dit is namelijk te verwaarlozen. Groet, Anjuli - AEG Webcare

4

Goed, maar wel wennen

door Henri op 07 mei 2021

Ovenkwaliteit is goed; prima warmteverdeling en vermogen voor zowel oven als magnetron. Mooi grote bakplaat. Binnenzijde is niet erg hoog. Baksels komen er erg goed uit! Ondanks deze erg goede resultaten laten de afwerking en het gebruiksgemak wel wat zaken te wensen over.
De knoppen zijn erg wennen. Oven hebben we vrij hoog; daarom is aflezen lastig. Ook het instellen met de knoppen is wat ingewikkeld voor het eerst. Na het aflopen van de tijd blijft de gekozen functie niet actief. Voor nog een paar extra seconden magnetron bijv. moet je eerst de knop terug draaien en opnieuw de functie kiezen.
Als de magnetronfunctie per ongeluk geactiveerd wordt tijdens het bakken, kan deze alleen maar uitgeschakeld worden door de oven uit te zetten. Dat is een beetje jammer, omdat je geneigd bent om op start te drukken, wat met deze oven niet hoeft, omdat deze automatisch aan gaat. Start is alleen voor magnetron.
De luchtuitlaat zit bovenaan. Als je er voor staat blaast dit recht in je gezicht wat erg hinderlijk kan zijn.
Zijkant is niet heel netjes afgewerkt. Een kleine strip zou het erg netjes maken, maar je kijkt zo tegen de constructie aan.
Knoppen zijn in te drukken, maar dat heeft geen toegevoegde waarde, aangezien het handvat nog langer is.

 • Design
  2
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4
 • Henri raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
4

Fijne combi-oven, makkelijk in gebruik

door JoBre op 01 mei 2021

Na jarenlang een AEG combi-oven te hebben gehad, naar volle tevredenheid, wilde ik na het kapotgaan van de magnetronfunctie graag weer een AEG. Sinds 2 weken deze in huis. Het design is mooi en strak. Wat ik wel jammer vind is dat de stekker bij deze aan de bovenzijde zit en het snoer niet lang genoeg is, nu via een verlengsnoer ingeplugd, niet ideaal. Maar buiten dat ben ik tot op heden heel erg tevreden. Ik vind de icoontjes op de draaiknoppen, welke toepassing het is (oven, grill, magnetronfunctie etc), superhandig, bij mijn oude kreeg ik lamme vingers van het drukken naar die functies, bij deze gaat dat nu zo makkelijk. Ook maar 3 knoppen (start magnetron, tijd instellen en temperatuur) op het display, zelfs als je het instructieboekje niet zou lezen, dan snap je nog wat je moet doen. Waar mijn vorige er zo lang over deed om voor te verwarmen, is deze zo op temperatuur, ik moet nu ook opletten echt de baktijd op verpakkingen aan te houden, want nu is ook echt alles op die tijd goed gebakken, frites, broodjes, pizza, blij mee! Ook de magnetronfunctie is makkelijk en eten is heel snel opgewarmd! De ontdooi en grill functie heb ik nog niet uitgeprobeerd, ga ik snel doen.

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4
 • JoBre raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Overige producten

AEG - Compacte oven - KMS361000M
CombiQuick Heteluchtoven met magnetron
 • De volle smaak, in de helft van de tijd
 • Combinatie van microgolf en grill. Snel koken met een knapperig accentje
 • Snelle opwarmtijd, zodat je snel kunt gaan koken
 • Uiterst nauwkeurig, elke keer weer
 • Overal gelijkmatig gegaard
AEG - Compacte oven - KMK361000M
CombiQuick Heteluchtoven met magnetron
 • De volle smaak, in de helft van de tijd
 • Combinatie van microgolf en grill. Snel koken met een knapperig accentje
 • Snelle opwarmtijd, zodat je snel kunt gaan koken
 • Uiterst nauwkeurig, elke keer weer
 • Overal gelijkmatig gegaard
AEG - Compacte oven - KME565000M
CombiQuick Heteluchtoven met magnetron
 • De volle smaak, in de helft van de tijd
 • Combinatie van microgolf en grill. Snel koken met een knapperig accentje
 • Snelle opwarmtijd, zodat je snel kunt gaan koken
 • Absolute nauwkeurigheid, telkens weer
 • Overal gelijkmatig gegaard

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
red fabric in the air against dark background