Productdetails

140 mm, push pull, ProBlack

Voordelen

De perfecte bewaaroplossing

De inbouwlade verzinkt met uw andere kasten, voor een naadloze afwerking. De ruime lade biedt genoeg plaats voor kook- en baktoebehoren. Ideaal voor een 'clean' aanrecht en een nette keuken.

Borden en serviesgoed veilig opgeborgen, met de bewaarlade

Houd het aanrecht vrij en creëer meer ruimte in uw keuken met de bewaarlade, waar borden van elk formaat in passen. Het ingebouwde voorpaneel verzinkt met uw andere kasten, voor een strakke, naadloze afwerking.

De bewaarlade houdt uw glaswerk uit het zicht

Houd het aanrecht vrij en creëer meer ruimte in uw keuken met de bewaarlade, waar u uw glaswerk en mokken in kunt opbergen. Het bevestigde voorpaneel verzinkt met uw andere kasten, voor een strakke, naadloze afwerking.

Schalen en pannen opgeborgen, met de bewaarlade

Houd het aanrecht vrij en creëer meer ruimte in uw keuken met de bewaarlade, waar borden van elk formaat in passen. Het bevestigde voorpaneel verzinkt met uw andere kasten, voor een strakke, naadloze afwerking.

Ruim sous-vide-zakken op met de bewaarlade.

Houd het aanrecht vrij en creëer meer ruimte in uw keuken met de bewaarlade - een geweldige plek om sous-vide-zakken voor precisiekoken te bewaren. Het ingebouwde voorpaneel verzinkt met uw andere kasten, voor een strakke, naadloze afwerking.

Keuken in barista-stijl, met bewaarlade

Houd het aanrecht in uw keuken vrij met de inbouwlade - de ideale plaats voor koffiebonen in hun bewaarbussen en stoomkannen. Het ingebouwde voorpaneel verzinkt met uw andere kasten en zorgt voor een naadloze afwerking.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels