Condensdrogers

Onze efficiënte condensdrogers passen hun droogcycli aan de lading aan. Zo word je kleding cyclus na cyclus beschermd tegen overdrogen en bepaar je stroom.

Wat is een condensdroger?

Een AEG droger met condensatie is een goede investering voor elk huishouden. Bij AEG vind je verschillende types en modellen. Allemaal zorgen ze ervoor dat je was sneller droogt. Dit is te danken aan het feit dat een condensdroger over een geïntegreerd verwarmingselement beschikt. Dit zorgt ervoor dat alles snel op temperatuur is.

Wat zijn de voordelen van een condensdroger? 

Een condensdroger is een uitstekende keuze. Bij AEG kan je zeker zijn van een uitstekende kwaliteit, waardoor je keer op keer van de vele voordelen van een condensdroger geniet. Hieronder zijn een aantal van de belangrijkste voordelen terug te vinden.

· Je hoeft niet lang te wachten op een droge was.
· Je kan kiezen waar je je condensdroger plaatst doordat je geen rechtstreekse afvoer nodig hebt.
· Een condensdroger is perfect als je wekelijks 1 of 2 keer je was droogt.
· Je beschikt over allerlei slimme functionaliteiten.

De verschillende condensdrogers van AEG

Bij AEG reken je op een uitgebreid aanbod aan drogers, waaronder de zogeheten condensdrogers. Deze drogers komen in verschillende modellen.

De AEG condensdrogers zijn relatief compact en kunnen dus gemakkelijk een plaatsje krijgen in de berging. Toch hebben ze een relatief hoge capaciteit, zodat je efficiënt droogt voor het volledige gezin. Daarbij geniet je van extra gebruiksvriendelijkheid dankzij een geïntegreerd, groot en overzichtelijk display. Het display biedt een overzicht van de verschillende programma's, de temperatuurinstellingen en dergelijke meer. Hierdoor is deze droger altijd een aanrader.

Een AEG-droger met alle nodige functionaliteiten

De condensdrogers van AEG bieden heel wat mogelijkheden. Zo is de 6000 serie condensdroger uitgerust met de ProSense®-technologie, die ervoor zorgt dat droogprogramma's nooit langer duren dan nodig. Hierdoor gaat je kleding langer mee. Een bijkomend voordeel? Je droger verbruikt minder energie. Dat is goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Wil je graag meer info over een AEG-drogers met condensatie of over de mogelijkheden van zo'n apparaat? Maak dan gebruik van onze handige koopgids!