TR9BADEN

9000 serie AbsoluteCare® Plus Warmtepomp Droger 8 kg

Productdetails
€ 3.477  energiebesparing
Beste voor energiebesparing Goud voor energiebesparing Zilver voor energiebesparing Brons voor energiebesparing Goede prijs/efficiëntie Goede prijs/kwaliteit
Met deze knop opent Youreko’s tool voor energiebesparing.
Tegenover minst efficiënte vergelijkbare model (NL)
hidden
Niet voorradig
€ 1.169
hidden
btw inbegrepen
Adviesprijs
hidden
Houd mij op de hoogte

Ons beste A+++-energielabel - bespaart energie en beschermt de levensduur van kleding

EcoLine drogers van AEG zijn onze meest energiezuinige met de beste classificatie van A+++, waarmee tot 68% meer energie wordt bespaard dan traditionele drogers*. En zelfs je meest delicate stoffen zoals zijde** of wol*** worden beschermd tegen krimpen door te drogen op lage temperatuur.

*68%: Berekend door het jaarlijkse energieverbruik van onze 8 kg warmtepompdroger (energieklasse A+++) te vergelijken met onze 8 kg condensdroger (energieklasse B).***Vergelijkbaar met plat drogen. *Zo goed als natuurlijk drogen
Meer lezen
 • Bekijk je dit apparaat graag eens van dichtbij? Maak dan een afspraak om onze showroom te komen bezoeken in Alphen aan den Rijn. Onze showroom adviseurs staan voor jou klaar en kunnen je alles vertellen over al onze apparaten.

  Lees meer
 • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit apparaat op aeg.nl en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

  Lees meer
 • Dit premium model van AEG biedt niet alleen de allerbeste zorg voor jouw waardevolle kledingstukken. Tot en met 31 december 2024 krijg je ook 5 jaar premium garantie. Registreer je apparaat en claim je garantie voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

  Lees meer
 • In augustus 2023 kreeg deze droger het predicaat ‘Best Reviewed’ op Kieskeurig.nl.

Capaciteit (kg)8
DesignExtra groot display
Serie9000 AbsoluteCare® Plus
3DScan-technologie
3DScan-technologie
AbsoluteCare
AbsoluteCare
MixDry
MixDry
Connectiviteit
Connectiviteit
SensiDry®
SensiDry®
Productdetails
Droog met vertrouwen. De 9000 Absolute Care® Plus-wasdroger droogt en verzorgt met superieure precisie dankzij 3DScan en Absolute Care®. Deze meet vochtigheid in de artikelen, waardoor zelfs gelaagde kledingstukken gelijkmatig gedroogd worden. Zodat kleding en donsjacks luchtig en warm blijven.
AEG - Warmtepompdroger - TR9BADEN
3DScan-technologie, dekbedden en winterjassen blijven als nieuw. Prestaties 100% hersteld*

3DScan-technologie biedt de hoogste nauwkeurigheid en zorg bij drogen. Het scant tot 5 cm diep om vochtigheidsniveaus binnenin je was te lezen. Je kan erop vertrouwen dat al je wasgoed, zelfs winterjassen en dekbedden, gelijkmatig worden gedroogd en pluizig en warm blijven.

*Op basis van externe test van thermische weerstand voor kledingstukken die worden gedroogd met 3DScan-technologie, uitgevoerd in overeenstemming met ISO 11092.
AEG - Warmtepompdroger - TR9BADEN
ABSOLUTECARE®. KRIMPT NIET, GEGARANDEERD*

AbsoluteCare® gebruikt warmtepomptechnologie, in combinatie met nauwkeurige trommelbewegingen en temperaturen om je kleding veilig te drogen, zelfs je fijne was. AbsoluteCare® zorgt dat wol niet krimpt en zijde haar vorm niet verliest, herstelt waterdichtheid van outdoorkleding en is Woolmark Blue-gecertificeerd.

*Vergelijkbaar met vlak drogen.
AEG - Warmtepompdroger - TR9BADEN
De volgende stap naar een meer persoonlijke droogervaring met connectivity

Gebruik de My AEG app om instellingen aan te passen en slimme tips en suggesties te ontvangen. Personaliseer droogprogramma's en verstuur instructies naar je droogkast om het aan je wensen en gewoontes aan te passen. Slim en gemakkelijk via je smartphone.

AEG - Warmtepompdroger - TR9BADEN
MixDry, sorteren niet nodig. Makkelijk, droog katoen en synthetica samen*

MixDry droogt moeiteloos, grondig en gelijkmatig synthetische en katoenen kledingstukken zonder overmatig of te weinig drogen. Sorteren overbodig. De warmtepomptechnologie garandeert dat je wasgoed de exacte hoeveelheid warmte krijgt, waardoor het energieverbruik laag blijft.

*Getest op een lading gemengde katoenen en synthethische stoffen tot 5 kg.
man folding towels
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

 • Snelle ondersteuning en service
 • Toegang tot handleidingen en andere documenten
 • Speciale aanbiedingen en kortingen