GEEF SMAAK MET DE AEG KEUKENINNOVATIES

Bladeren om het assortiment te bekijken

De nieuwe Mastery Range apparatuur van AEG is ’s werelds eerste echte responsieve kookervaring aangevuld met de nieuwste gadgets voor in de keuken.

Dankzij de nieuwe keukengadgets in de apparatuur van de AEG Mastery Range worden jouw kookprestaties op een geheel nieuw niveau gebracht. De apparaten werken samen en reageren onmiddellijk op jouw opdrachten.

Aroma
Afbeelding van een salade

Jij bent de baas over jouw keuken

Het perfectioneren van klassieke gerechten wordt eenvoudig met 's werelds eerste intuïtieve kookervaring. Bereid vlees precies zoals jij dat wilt dankzij de Foodsensor in onze SenseCook ovens. 

Van mals gebraad tot gesmolten chocoladefondants, de Mastery Range zal je helpen om uitmuntende resultaten te halen dankzij de foodsensor die de perfecte kerntemperatuur voor jouw gerechten meet.

Demonstratie van sensor
De FoodSensor die hier wordt gebruikt, is een heerlijk stuk vlees.

De juiste technieken, op de juiste plek, op de juiste tijd.

Ontdek een kookervaring die jouw omgeving automatisch optimaliseert - krachtige afzuiging wanneer je sint-jacobsschelpen braadt, zachtere afzuiging voor een trage stoofschotel.

Responsieve technologie staat centraal in de AEG Mastery Range om je te assisteren op het juiste ogenblik en op de juiste plaats.

Heerlijk dicht geschroeide vis
Gebruik van de Hob2hood

De AEG Mastery Range

's Werelds eerste responsieve kookervaring.