3DScan-technologie

Durf al je kleding te drogen

Unieke 3DScan-technologie

Droog vol vertrouwen al je kleding en zelfs je dekbed. De unieke 3DScan-technologie detecteert het vocht tot 5 cm binnen in het wasgoed en past de looptijd hierop aan. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.

Bekijk wasdrogers met 3DScan-technologie

9000-series met 3DScan-technologie

De T9DEN87CC met connectivity beschikt over een unieke 3DScan-sensor waarbij vochtigheid zowel aan de buiten- als binnenkant van kleding wordt gedetecteerd. Daarnaast beschikt dit apparaat over een wifi connectiviteit waarbij je verbinding kunt maken met de My AEG Care-app voor advies op maat.

In de nieuwe T9DENS87 9000-series warmtepompdroger wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd dankzij de unieke 3DScan-sensor waarbij vochtigheid zowel aan de buiten- als binnenkant van kleding wordt gedetecteerd.

Complete droogprestaties

Van outdoorkleding blijven de waterafstotende eigenschappen ook beter behouden, zij hebben een 30% hogere thermische werking dan wanneer deze aan de lucht worden gedroogd. Kortom: je garderobe voelt weer als nieuw en je droogt bovendien al jouw kleding zonder risico met onze nieuwe slimme 9000-serie drogers met 3DScan-Sensor.

Verbind jouw apparaten met de MY AEG Care-app

Ervaar zorg op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. Zo heb je overal toegang tot de expertise van AEG, kun je zowel was als droogprogramma's op maat op afstand instellen, ontvang meldingen wanneer je wasgoed klaar is en krijg advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding.

Ontdek meer over connectiviteit