Productdetails

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de ChillFlex Pro Silence van AEG: een draagbare air-conditioner die precies de juiste temperatuur behoud. Koel wanneer het buiten heet is. Warm wanneer het koud is. Plus, lage geluidsniveaus zijn ontworpen met rust in gedachte. Het combineert efficiëntie en elegantie.

Voordelen

Efficiënt koelen en verwarmen

Deze mobiele airconditioner biedt altijd een aangename temperatuur in huis: deze verkoelt en verwarmt efficiënt met minimale energie consumptie. Energieklasse A+ voor koelen en A+++ voor verwarmen!. De temperatuursensor evalueert de temperatuur in de kamer en zorgt voor de ideale comfort.

Slaapmodus

Ontworpen met uw comfort als focus. Vehoogde luchtstroom, maar nog steeds een laag geluidsniveau. De ChillFlex Pro Silence airconditionner is zeer still, slechts 61dB(A).

Duurzame oplossing

Deze mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Verminderd het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan het milieu.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels