Productdetails

Onze eerste serie multilevel luchtreinigers kun je op de vloer zetten of ophangen (optioneel), zodat het je ruimte transformeert. Met de stoffen bekleding van Kvadrat voor het voorpaneel (optioneel) wordt dit een iconisch stuk in je meubilair.
1. Aangepaste accessoires, apart verkrijgbaar.

Voordelen

AEG - Luchtreiniger - AX71-305DG

De finishing touch voor je huis

AX7, een uiterst subtiel ontwerp. De zorgvuldig geselecteerde stoffen bekleding vormt de finishing touch in je slaapkamer of woonkamer. De intieme sfeer blijft onaangetast door het geluidsniveau van 24dB(A). Geluidsniveau bij de laagste ventilatorsnelheid; gemeten op 1 meter van de voorkant.

2. Geluidsniveau bij de laagste ventilatorsnelheid; gemeten op 1 meter van de voorkant.

AEG - Luchtreiniger - AX71-305DG

Je gepersonaliseerde luchtreiniger thuis

AX7 is zo licht dat hij met één hand kan worden gedragen en kan worden aangepast aan verschillende omgevingen. Plaats hem zodanig tussen je kamers dat hij (optionele accessoire) lekker opvalt of juist verdwijnt in zijn omgeving. Zet hem op zijn twee poten in een achteroverleunende positie op de vloer of creëer ruimte door hem op te hangen.

2. Aangepaste accessoires, worden apart verkocht.

AEG - Luchtreiniger - AX71-305DG

Hoogkwalitatieve luchtreiniging in vijf stappen

Met dit hoogkwalitatieve luchtzuiveringssysteem in vijf stappen vang je maar liefst 99,93% van de deeltjes van 2,5 micrometer (μm) (PM 2,5)3 en tot wel 92% van de vluchtige organische verbindingen.

3.Gebaseerd op tests uitgevoerd door een externe testinstantie in 2020 volgens GB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015-normen.

AEG - Luchtreiniger - AX71-305DG

360 graden luchtdoorstroming

AX7 heeft een 360 graden luchttoevoersysteem dat loopt over de randen van het voorpaneel, een 3D ventilator en filtering in vijf stappen.

4. Gebaseerd op interne tests in 2020 overeenkomstig de ANSI-AHAM AC-1-2019 standaard. De reinigingstijd is gebaseerd op een test met de hoogste ventilatiesnelheid in een kamer van 10 m2.

AEG - Luchtreiniger - AX71-305DG

Houd alles digitaal in de hand

Controleer en plan specifieke taken met de AEG Wellbeing app. Met de sensors voor deeltjes (PM 1, 2,5, 10) en voor de Totale Vluchtige Organische Verbindingen kan de AX7 in de Smart-modus de reinigingssnelheid aanpassen gebaseerd op de waarden die het in je woning waarneemt.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires
man folding towels