Productdetails

De 6000 serie ComboHob Bridge kookplaat met afzuiging combineert een inductiekookplaat voor een kast van 60 cm met een krachtige ingebouwde afzuigkap voor een optimale luchtstroom. Hij heeft ook een Bridge functie, waarmee je voor groter kookgerei twee kookzones kunt combineren tot één zone.

Voordelen

Meer vrijheid in de keuken

De 6000 serie ComboHob Bridge kookplaat met afzuiging combineert een inductiekookplaat voor een kast van 60 cm met een krachtige ingebouwde afzuigkap voor een optimale luchtstroom. Zij heeft ook een brugfunctie, waarmee je voor groter kookgerei twee kookzones kunt combineren tot één zone

AEG - Kookplaat met afzuiging - NDH74B02CB

De brugfunctie – veelzijdig koken met twee zones

De handige brugfunctie koppelt twee zones voor een groter kookoppervlak. Beide zones worden in vermogen op elkaar afgestemd voor een naadloze kookprestatie.

AEG - Kookplaat met afzuiging - NDH74B02CB

4 individuele zoneregelaars. Onbeperkte kookopties

4 individuele zone-bedieningselementen met 9 vermogensniveaus stellen je in staat om 4 verschillende kookzones te bedienen en voor elk aparte timers in te stellen. Andere functies zijn boosterfunctie, DirekTouch, kinderslot en automatische regeling van de afzuiging.

Het vetfilter – eenvoudig om te reinigen, voor een schonere lucht in de keuken

Het vetfilter helpt om vet uit je keukenlucht te verwijderen. Er wordt een vetfilter gebruikt wanneer het apparaat in afvoermodus is geïnstalleerd. Het vetfilter is eenvoudig te verwijderen en kan in de vaatwasser gereinigd worden.

AEG - Kookplaat met afzuiging - NDH74B02CB

Automatische regeling van de afzuiging. Past zich aan terwijl je kookt

Automatische regeling van de afzuiging zorgt ervoor dat je je kunt richten op wat belangrijk is – koken. De kookplaat schakelt de afzuiging automatisch in en past het niveau aan op basis van je kookactiviteiten, zodat je keuken fris blijft en je handen vrij zijn.

Benieuwd naar meer informatie over kookplaten met afzuiging?

Hoe werken inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging? Hoe installeer je een kookplaat met afzuiging? Kiezen voor een model met recirculatie of een model met luchtafvoer? Wat voor soort filters?

Bekijk onze tips en advies, dan vind je gegarandeerd de juiste inductiekookplaat met afzuiging voor jouw keuken.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels