Productdetails

U hoeft niet meer te kiezen tussen gas en inductie! Deze kookplaat biedt u de voordelen van beide met zowel gas-, als inductiekookzones.

Voordelen

De optimale warmtebron voor alles wat je bereidt

Kook als een professional met de AEG inductie+gaskookplaat. Zowel een inductiekookzone als gasbranders hebben betekent dat je de optimale warmtebron kunt kiezen voor het eten dat je bereidt, en dat je al je favoriete pannen kunt blijven gebruiken.

AEG - Gemengde kookplaat - HDB95623NB

Combineer 2 kookzones met de brugfunctie

De brugfunctie combineert twee kookzones zodat ook grote en langere pannen passen. Doordat ze dezelfde temperatuur en tijdsinstellingen delen zijn de gecombineerde zones ideaal als je voor etentjes of feestjes kookt.

Vlam met StepPower. Voor nauwkeurige hitte

Met StepPower kun je de hitte op je kookplaat nauwkeurig regelen. En steeds weer heerlijke gerechten maken. De warmte kan ingesteld worden op niveaus van 1 tot 9, en levert zo telkens weer betrouwbare resultaten in de keuken.

BESPAAR TOT 20% OP GAS MET DE VERTICALE BRANDERS

Ons efficiënt Vertical Flame-gasfornuis geeft je tot 20% energiebesparing, ongeacht of je water kookt voor pasta of eten roerbakt in een wok. En de brander mag gewoon in de vaatwasser voor een net zo efficiënte reiniging.

Stabiel koken met de gietijzeren pannensteun

Blijf zelfverzekerd in de keuken met de gietijzeren pannensteun. Het modulaire ontwerp - met verschillende afzonderlijke delen - betekent dat configureren en schoonmaken niet eenvoudiger kan zijn.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels