Productdetails

Houd uw kleding in optimale conditie met Delicate 7000 Steam Station van AEG. Het veelzijdige stoomstation is uitgerust met een koplamp voor perfecte zichtbaarheid. Aangepaste programma's op maat strijken zorgvuldig en dragen zorg voor een verscheidenheid aan kleding. Van delicate zijde bloezen tot weerbestendige jassen.

Voordelen

AEG - Stoomstation - ST7-1-4LG

Waterafstotend vernieuwd

Herstel de waterafstotende kwaliteiten van uw buitenkleding met het door AEG op maat gemaakte heractiveringsprogramma. (Beter dan waterafstotende buitenkleding alleen op een rek te laten drogen.)

AEG - Stoomstation - ST7-1-4LG

De verlichting toont de weg

Het licht van de lamp staat altijd aan voor meer efficiëntie tijdens het strijken. Mis geen enkele kreukel meer.

AEG - Stoomstation - ST7-1-4LG

Ontworpen voor gemak. Gebouwd voor langdurige kwaliteit.

Glijd over materialen met de krasbestendige RESILIUM™ Ski 264 zoolplaat. Deze stoot stoom uit voor betere bescherming van het weefsel. En men kan soepel strijken, in iedere richting.

AEG - Stoomstation - ST7-1-4LG

Gemakkelijk reinigen.

De ingebouwde ontkalker zorgt ervoor dat kalk zich niet kan opbouwen. U hebt optimale resultaten bij ieder gebruik.

AEG - Stoomstation - ST7-1-4LG

Hoge stoomdruk. Onmiddellijke resultaten.

De indrukwekkende 6 bar druk van het stoomstation zorgt voor een gecomprimeerde stoomstoot van 400 g in de vezels. Krachtig. Onvolmaaktheden worden snel en effectief verwijderd.

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten