Voordelen

Het volgende niveau qua koelkastcapaciteit - MultiSpace

De MultiSpace-koelkast van AEG biedt meer capaciteit dan de standaarduitvoeringen door extra ruimte in de bovenzijde van het apparaat te integreren. En met een aanpasbaar interieur is deze koelkast de meest veelzijdige manier om etenswaren te bewaren.

AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE819E5TS

Aanpasbaar aan elke voorkeur, met CustomFlex®

Het bij de hand hebben van alle verse ingrediënten is de ideale manier om heerlijke gerechten te maken. Met CustomFlex® kun je de ruimte in je koelkast precies inrichten zoals je wilt. De bakken kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst om de opbergruimte te maximaliseren. De koelkast die zich aan jouw wensen aanpast.

Ultieme niet-uitdrogende koeling. TwinTech® No Frost.

De koel-vriescombinatie TwinTech® No Frost behoudt de smaakstoffen in alle etenswaren. Superieur aan standaard no-frostsystemen: de geavanceerde technologie combineert twee verschillende koelsystemen voor de koelkast en de vriezer. De vriezer heeft geen last van ijsvorming. De luchtvochtigheid in de koelkast wordt optimaal gehouden, waardoor er 60% minder massaverlies is en de ingrediënten sappig blijven.

AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE819E5TS

Tien jaar gemoedsrust

Tien jaar garantie op de omvormer-compressor zorgt voor maximale gemoedsrust. De garantie dekt arbeidskosten, transportkosten, kosten voor het verwijderen en bijvullen van gas, algemeen onderhoud en servicekosten.

AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE819E5TS

Elektronische aanraakbediening. Fijn afgesteld met een vingerdruk

Neem volledige controle over elke koelkastfunctie met de elektronische aanraakbediening. Het paneel en het LED-display bieden moeiteloos toegang tot de temperatuurregeling en de algemene instellingen. Stel alles nauwkeurig af voor superieure bewaring van voedsel.

Reviews

Wat vind je ervan?
Beoordeel AEG

Wist je dat je review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een review

Welkom. Je kunt hier je ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om een review te schrijven.

Schrijf een review als gast hieronder of log in op je account om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Deze tekst verschijnt naast je review. Voer niet je volledige naam in. In dit geval kan de review niet worden gepubliceerd

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest waardevolle klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, storingen, of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Bekijk de richtlijnen voor meer informatie: Review richtlijnen

Let op: om kans te maken op de review en win actie, zul je hieronder het blok moeten aanvinken.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Controleer je inbox voor je verificatie email.

4

Alles lekker overzichtelijk

door Sansan op 30 juli 2021

Fijne koel-vrieskast. Overzichtelijk in te delen.
Grote groentelade. Deursysteem met zakjes valt toch beetje tegen. In mijn vorige inbouwkoelkast kon ik meer kwijt in de deur.

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4
 • Sansan raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
5

Fijne koelkast

door Sabrina op 29 juli 2021

Fijne koelkast. Het koelkast gedeelte is groot en handig zelf in te delen. De vriezer heeft kleinere lades dan de oudere koelkasten. Koelt en vriest snel producten in.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • Sabrina raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
3

Ruime kast, maar ondoordachte indeling

door Alex op 27 juli 2021

De kast is lekker ruim net als mijn vorige aeg koelkast. Qua koeling lijkt het prima te werken. Ook fijn dat deze temperatuur aangeeft.

Indeling lijkt helaas niet doordacht. Mijn idee zou zijn alles wat je snel wilt pakken zoals frisdrank, melk, eieren, sausjes(denk aan ketchup, mayonaise) bevind zich in de deur. Nu is het onderste gedeelte van de deur weg om meer groentela te krijgen, wat automatisch betekent dat alle spullen in de deur ongemakkelijk hoog zijn in de koelkast. Ik ben 1,86m.
Daarnaast heeft iemand bedacht om kleine plastic bakjes te maken die je de hele dag kan schuiven (customflex) waar eigenlijk niks in kan. Want bij het openen van de deur valt gewoon de complete inhoud van de deur naar beneden. Gelukkig niet veel want er past niet veel in. En wie gaat er nou eigenlijk eieren uit een goede doos halen om ze stuk voor stuk in een klein fragiel bakje te plaatsen, die overigens los in de deur zit, waardoor het bakje makkelijk valt. Mijn voorstel zou zijn aan AEG maak alsjeblieft gewone deurbrede bakken waar normale huisraad in kan zonder om te vallen zoals al jullie vorige koelkasten.

Uw voorbeeld foto geeft het inderdaad wel duidelijk weer. Een bakje voor 3 asperges, een bakje voor een klein plantje, enz. Maar geen ruimte voor mensen die ketchup gebruiken of eieren met doos en al in de deur plaatsen.

 • Design
  1
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4

Was dit een nuttige review?

I am error text

Beantwoord door AEG

Hi, de CustomFlex is voor velen een handigheid, echter is het jammer om te horen dat dit voor jou tegenvalt. We willen je bedanken voor je feedback. Hopelijk heb je een ander plekje in de koelkast kunnen vinden voor je sausjes en de eieren. Groet, Anjuli - AEG Webcare

5

Altijd Even Geduld

door Paul op 18 juni 2021

6 maanden nadat ik een AEG koel-vriescombinatie heb besteld is deze als vervanger gemonteerd. Eerlijk is eerlijk: hij is wel heel mooi!

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  4
 • Paul raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Overige producten

AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE818E7TS 10 jaar compressor garantie koelen
TwinTech® SpinView® NoFrost Koel/vrieskast

Deze vriezer heeft een innovatief SpinView-plateau dat 360 graden kan worden gedraaid en alle ingrediënten binnen handbereik houdt. Hiermee wordt toegang geboden tot de items die achterin worden bewaard. Geen gezoek meer. Geen herschikken meer. Gewoon direc...

 • Technologie No Frost
 • Energieklasse E
 • Dimensies 1780x560x550
AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE818D3FS 10 jaar compressor garantie koelen
LowFrost Koel/vrieskast

Optimale temperatuurregeling met ColdSense. Koudesensoren bewaken de temperatuur in de koelkast en in de omgeving en reageren onmiddellijk om de temperatuur nauwkeurig aan te passen. 40% snellere afkoeling en minder temperatuurschommelingen voor je voedings...

 • Technologie LowFrost
 • Energieklasse D
 • Dimensies 1780x560x550
AEG - Inbouw koel-vriescombinatie - SCE818E9ZC 10 jaar compressor garantie koelen
LongFresh LowFrost Koel/vrieskast

Optimale temperatuurregeling met ColdSense. Koudesensoren bewaken de temperatuur in de koelkast en in de omgeving en reageren onmiddellijk om de temperatuur nauwkeurig aan te passen. 40% snellere afkoeling en minder temperatuurschommelingen voor je voedings...

 • Technologie LowFrost
 • Energieklasse E
 • Dimensies 1780x560x550

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Support
red fabric in the air against dark background