Productdetails

De 9000 AbsoluteCare® was-droogcombinatie droogt stoffen op de helft van de temperatuur*, dankzij de unieke warmtepomptechnologie. Wol en outdoorkleding worden gewassen en gedroogd met speciale trommelbewegingen, waarmee zelfs tere zijden weefsels hun vorm behouden.**
*Gebaseerd op interne tests waarbij de maximumtemperatuur van de binnenkomende lucht in de trommel werd vergeleken tussen wasdrogers met een warmtepomp en traditionele condensdrogers **Vergeleken met aan de lucht drogen

Voordelen

AEG - Vrijstaande was-droogcombinatie - LWR9516BN4

SENSIDRY®. LAGE DROOGTEMPERATUREN. TOT 55% LAGER ENERGIEVERBRUIK***

SensiDry® maakt gebruik van warmtepomptechnologie om kleding te drogen bij de helft van de temperatuur.* Deze technologie vermindert het energieverbruik tot 55%***, en beschermt de kledingstukken tegen onnodige warmte, zodat de stoffen langer meegaan.

*Interne tests, waarbij de inlaattemperatuur van de trommel van de warmtepomp en die van de traditionele droger vergeleken zijn ‭ *** Interne tests, waarbij het energieverbruik van de warmtepomp en dat van de traditionele droger vergeleken zijn voor het drogen met de volledige Eco 40-60 cyclus bij maximale belading (6 kg IEC katoen).

KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST* EN KREUKELS VERMINDERD MET STEAM REFRESH

Steam Refresh neutraliseert geurtjes* en vermindert kreukels in kledingstukken, ook tere weefsels, in slechts 25 minuten zonder te wassen. En als je van een extra boost frisheid houdt, gebruik dan ons aromatische stoomparfum voor precies die geur van pasgewassen frisheid.

*Uit externe tests blijkt dat de geur van sigarettenrook in een Steam Refresh-cyclus geneutraliseerd wordt.

AEG - Vrijstaande was-droogcombinatie - LWR9516BN4

PRECISELOAD: PAST WATER- EN ENERGIEVERBRUIK AAN DE HOEVEELHEID WASGOED AAN

PreciseLoad past de duur van het programma en het energie- en waterverbruik aan de hoeveelheid wasgoed aan. Zo krijg je wasprogramma's op maat, die energie en water besparen als je kleinere ladingen wast.

AEG - Vrijstaande was-droogcombinatie - LWR9516BN4

NONSTOP 3H/3KG-PROGRAMMA — DROOG WASGOED SCHOON EN DROOG IN SLECHTS DRIE UUR

Het NonStop 3h/3kg-programma wast en droogt tot 3 kg wasgoed in slechts drie uur. Het levert desgewenst draagklare resultaten op dankzij een naadloos droog-tot-droog-proces. De eenvoudigste manier om je kleding te verzorgen zonder dat je daarvoor iets hoeft in te leveren.

AEG - Vrijstaande was-droogcombinatie - LWR9516BN4

HET GLADDE CARE-TROMMELPATROON IS NOG ZACHTER VOOR JE STOFFEN*

De Care-trommel laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde schoep. Een fijn laagje water bedekt alle gaten tijdens het wassen. Bied je stoffen een nog zachtere wascyclus.

*Interne testen waarbij de Care-trommel wordt vergeleken met de AEG ProTex-trommel.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels