Productdetails

De 9000 AbsoluteCare® was-droogcombinatie droogt stoffen op de helft van de temperatuur*, dankzij de unieke warmtepomptechnologie. Wol en outdoorkleding worden gewassen en gedroogd met speciale trommelbewegingen, waarmee zelfs tere zijden weefsels hun vorm behouden.**
*Gebaseerd op interne tests waarbij de maximumtemperatuur van de binnenkomende lucht in de trommel werd vergeleken tussen wasdrogers met een warmtepomp en traditionele condensdrogers **Vergeleken met aan de lucht drogen

Voordelen

AEG - Vrijstaande was-droogcombinatie - LWR9716C6

SENSIDRY®. LAGE DROOGTEMPERATUREN. TOT 55% LAGER ENERGIEVERBRUIK***

SensiDry® maakt gebruik van warmtepomptechnologie om kleding te drogen bij de helft van de temperatuur.* Deze technologie vermindert het energieverbruik tot 55%***, en beschermt de kledingstukken tegen onnodige warmte, zodat de stoffen langer meegaan.

*Interne tests, waarbij de inlaattemperatuur van de trommel van de warmtepomp en die van de traditionele droger vergeleken zijn ‭ *** Interne tests, waarbij het energieverbruik van de warmtepomp en dat van de traditionele droger vergeleken zijn voor het drogen met de volledige Eco 40-60 cyclus bij maximale belading (6 kg IEC katoen).

KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST* EN KREUKELS VERMINDERD MET STEAM REFRESH

Steam Refresh neutraliseert geurtjes* en vermindert kreukels in kledingstukken, ook tere weefsels, in slechts 25 minuten zonder te wassen. En als je van een extra boost frisheid houdt, gebruik dan ons aromatische stoomparfum voor precies die geur van pasgewassen frisheid.

*Uit externe tests blijkt dat de geur van sigarettenrook in een Steam Refresh-cyclus geneutraliseerd wordt.

EENVOUDIG KOPPELEN, CONTROLEREN EN VOLTOOIEN VAN DE WAS MET MY AEG CARE-APP

Stel op afstand programma's op maat in, krijg aanbevelingen voor de cyclus van je kledingstukken en ontvang meldingen wanneer je was klaar is. Aangepaste wasverzorging binnen handbereik.

PRECISELOAD+ MET GEWICHTSSENSOR. DIRECTE FEEDBACK BESPAART WATER EN ENERGIE

De gewichtssensoren van PreciseLoad+ bieden directe, exacte feedback, zodat je weet of er te veel of te weinig wasgoed in de trommel zit. Zo kun je de hoeveelheid wasgoed en wasmiddel optimaliseren. De machine past daarna de benodigde hoeveelheid tijd, energie en water automatisch aan de lading aan.

AEG - Vrijstaande was-droogcombinatie - LWR9716C6

NONSTOP 3H/3KG-PROGRAMMA — DROOG WASGOED SCHOON EN DROOG IN SLECHTS DRIE UUR

Het NonStop 3h/3kg-programma wast en droogt tot 3 kg wasgoed in slechts drie uur. Het levert desgewenst draagklare resultaten op dankzij een naadloos droog-tot-droog-proces. De eenvoudigste manier om je kleding te verzorgen zonder dat je daarvoor iets hoeft in te leveren.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels