Productdetails

Kook elk ingrediënt tot perfectie met de 9000 SensePro®-inductiekookplaat. De draadloze sensor meet de kerntemperatuur van het voedsel en van vloeistoffen om te koken, te bakken en zelfs sous-vide te bereiden. Dit is je persoonlijke sous-chef.

Voordelen

Hou je bereidingen onder controle Tot op de graad nauwkeurig met de kerntemperatuursensor

Hou elk gerecht onder controle met de draadloze kerntemperatuursensor. De sensor meet temperaturen tot op de graad nauwkeurig en communiceert aanpassingen van de instellingen naar de kookplaat. De temperatuurmeting en regeling van de kookplaat zijn zo nauwkeurig dat je zelfs sous-vide kunt koken.

Full Colour-aanrakingsbediening spreekt je taal

De gebruikersinterface van de Full Colour-aanrakingsbediening biedt stapsgewijze hulp en live feedback, waardoor je met nog meer vertrouwen gaat koken. Zo leer je zelfs hoe je sous vide kunt koken. Breng je kookkunsten naar een hoger niveau.

AEG - Inductiekookplaat - IAE84881FB

Combineer 2 kookzones met de brugfunctie

De brugfunctie combineert twee kookzones zodat ook grote en langere pannen passen. Doordat ze dezelfde temperatuur en tijdsinstellingen delen zijn de gecombineerde zones ideaal als je voor etentjes of feestjes kookt.

Hob2Hood®: De handenvrije afzuigkap

De Hob2Hood®-functie verbindt de kookplaat en de afzuigkap. De afzuigkap past automatisch de zuigkracht aan op basis van het vermogen, zonder dat er een vinger wordt uitgestoken. Voor krachtige afzuiging bij dichtschroeien. En stillere afzuiging bij het sudderen.

Iedere kookzone. Individueel getimed

Als de kookzone in gebruik is, kun je via het aanraakscherm snel en handig de bijbehorende timer instellen. Je hoeft niet door menu´s of andere zones te navigeren. En omdat ieder gerecht nauwkeurig kan worden getimed, heb je volledige controle over het kookproces.

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels