Productdetails

Kook elk ingrediënt tot perfectie met de 9000 SensePro®-inductiekookplaat. De draadloze sensor meet de kerntemperatuur van het voedsel en van vloeistoffen om te koken, te bakken en zelfs sous-vide te bereiden. Dit is je persoonlijke sous-chef.

Voordelen

AEG - Inductiekookplaat - IAE84881FB

Hou je bereidingen onder controle Tot op de graad nauwkeurig met de kerntemperatuursensor

Hou elk gerecht onder controle met de draadloze kerntemperatuursensor. De sensor meet temperaturen tot op de graad nauwkeurig en communiceert aanpassingen van de instellingen naar de kookplaat. De temperatuurmeting en regeling van de kookplaat zijn zo nauwkeurig dat je zelfs sous-vide kunt koken.

AEG - Inductiekookplaat - IAE84881FB

Full Colour-aanrakingsbediening spreekt je taal

De gebruikersinterface van de Full Colour-aanrakingsbediening biedt stapsgewijze hulp en live feedback, waardoor je met nog meer vertrouwen gaat koken. Zo leer je zelfs hoe je sous vide kunt koken. Breng je kookkunsten naar een hoger niveau.

AEG - Inductiekookplaat - IAE84881FB

Combineer 2 kookzones met de brugfunctie

De brugfunctie combineert twee kookzones zodat ook grote en langere pannen passen. Doordat ze dezelfde temperatuur en tijdsinstellingen delen zijn de gecombineerde zones ideaal als je voor etentjes of feestjes kookt.

AEG - Inductiekookplaat - IAE84881FB

Hob2Hood®: De handenvrije afzuigkap

De Hob2Hood®-functie verbindt de kookplaat en de afzuigkap. De afzuigkap past automatisch de ventilatorsnelheid aan op basis van de warmte, zonder dat er een vinger wordt uitgestoken. Voor krachtige extractie bij dichtschroeien. En stillere extractie bij het sudderen.

Iedere kookzone. Individueel getimed

Als de kookzone in gebruik is, kun je via het aanraakscherm snel en handig de bijbehorende timer instellen. Je hoeft niet door menu´s of andere zones te navigeren. En omdat ieder gerecht nauwkeurig kan worden getimed, heb je volledige controle over het kookproces.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
red fabric in the air against dark background