Productdetails

Met de FlexiBridge®-inductiekookplaat kun je je eigen kookzone op maat maken, door tot 4 segmenten te combineren en samen te bedienen. Dit is ideaal voor grote of langwerpige pannen, of voor het koken van veel gerechten die veel ruimte nodig hebben, tegelijkertijd.

Voordelen

AEG - Inductiekookplaat - IKE64471XB

Veelzijdig koken met FlexiBridge®

Met de FlexiBridge®-functie kun je jouw kookgedeelte op maat maken, door het combineren en bedienen van maximaal 4 segmenten op verschillende manieren. Het is ideaal voor grote of langwerpige pannen, of wanneer je veel verschillende gerechten tegelijkertijd moet bereiden.

AEG - Inductiekookplaat - IKE64471XB

Soepelere en snellere warmtewisselingen met PowerSlide

Van koken of sudderen tot warm houden: als je herhaaldelijk snelle warmtewisselingen nodig hebt om een gerecht te maken, gebruik je PowerSlide. Schuif je pan van meer warmte naar minder warmte zonder te stoppen om de temperaturen bij te stellen terwijl je kookt.

AEG - Inductiekookplaat - IKE64471XB

Hob2Hood®: De handenvrije afzuigkap

De Hob2Hood®-functie verbindt de kookplaat en de afzuigkap. De afzuigkap past automatisch de ventilatorsnelheid aan op basis van de warmte, zonder dat er een vinger wordt uitgestoken. Voor krachtige extractie bij dichtschroeien. En stillere extractie bij het sudderen.

AEG - Inductiekookplaat - IKE64471XB

Snellere warmte voor extra snelheid met PowerBoost

Je hoeft niet meer te wachten tot het water kookt. De PowerBoost-functie geeft een instant warmtestoot, water kookt in minder dan 90 seconden. Het is perfect voor taken zoals het snel laten koken van een grote pan met water.

AEG - Inductiekookplaat - IKE64471XB

Kookplaat met timer. Gebouwd voor precisie

De ingebouwde kookplaattimer kan tot een uur worden ingesteld en schakelt de stroom naar de kookplaat na het verstrijken van de tijd automatisch uit. Voor moeiteloze en precieze resultaten.

Accessoires 

Reviews

Wat vind je ervan?
Beoordeel AEG

Wist je dat je review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een review

Welkom. Je kunt hier je ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om een review te schrijven.

Schrijf een review als gast hieronder of log in op je account om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Deze tekst verschijnt naast je review. Voer niet je volledige naam in. In dit geval kan de review niet worden gepubliceerd

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest waardevolle klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, storingen, of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Bekijk de richtlijnen voor meer informatie: Review richtlijnen

Let op: om kans te maken op de review en win actie, zul je hieronder het blok moeten aanvinken.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Controleer je inbox voor je verificatie email.

5

Goede producten van AEG

door WNI op 20 juni 2021

De producten van AEG zijn van een mooi design en uiterst gebruiksvriendelijk en bovenal stil. wij hebben in onze keuken alles van AEG ( 7 producten ) en hebben hier zeker geen spijt van.

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  5
 • WNI raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
4

Mooie degelijke kookplaat

door Frans op 01 april 2021

Ik mag deze kookplaat testen , ik had de voorganger van deze plaat die ook zeer prima was maar deze is een stuk aangenamer in gebruik. Door de instelbare kookzones is ieder formaat pan te gebruiken. De kookwekker is echt superhandig . Kookt iets over dan schakelt de plaat gelijk uit waardoor deze ook niet echt vuil wordt en na het koken heel makkelijk schoon te maken is . Helaas kan ik de hubtohood functie niet gebruiken want ik heb deze afzuigkap niet . Lijkt me wel heel handig . Wat ik iets minder vind bij deze plaat is de snelheid waar die water mee kookt . De voorganger doet dit een heel stuk sneller . Toch zal ik voor deze plaat kiezen .

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  2
 • Kwaliteit
  3
 • Frans raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
4

Mooie veelzijdige kookplaat

door RBreview op 30 maart 2021

Sinds we in dit huis wonen (3 jaar) zijn we gewend aan inductie koken, altijd ruzie met het apparaat. Pannen tegen elkaar aan, leek wel of het van hard naar zacht ging. Sinds 2 weken mogen wij nu de AEG inductie kookplaat testen. Super makkelijk in gebruik en wat een verademing dat de warmte stabiel blijft. Als je de wekker aanzet dan schakelt de plaat bij de laatste minuut de warmte al uit zodat je met de restwarmte verder kookt, erg energie zuinig. Stand 1-10 hebben we eigenlijk nog weinig gebruikt, boven stand 10 is de plaat erg snel warm. Je kan meerdere pannen makkelijk kwijt alleen stoei ik soms wel met de gelijkmatige warmte, het lijkt vaak of de helft van de pan alleen goed bakt, maar als het goed is kan je zones samenvoegen en moeten wij de gebruiksaanwijzing goed lezen.
Grootste voordeel is met kinderen dat als je de plaat uitzet hij niet nog lang warm blijft waardoor kinderen makkelijk hun vingers kunnen branden, en uiteraard het schoonmaak gemak! Conclusie een mooie, makkelijk kookplaat met veel verschillende functies waar je de tijd voor moet nemen om te testen.

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  3
 • RBreview raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
4

Erg fijne kookplaat!

door Danny op 30 maart 2021

De kookplaat is nu 6 weken in gebruik en ik ben er erg tevreden mee!

Ik kook al langere tijd op inductie maar, wat naar mijn mening deze kookplaat beter maakt dan zijn voorgangers, is vooral de bediening. Met één druk op de knop de gewenste stand op de gewenste zone instellen is echt een verademing in gebruik. Daarbij moet ik wel zeggen dat het waarschijnlijk zinvoller geweest zou zijn om de slider te verplaatsen naar 1-8 ipv 10-14. Uiteindelijk gebruik je de hogere standen het meest en 5 of 6 voor sudderen. Verder reageert de bediening erg vlot, bij het aanpassen van het vermogen van een zone is dit ook goed te merken.
De FlexiBridge gebruik ik momenteel vooral om een extra steelpan te gebruiken voor bijvoorbeeld een saus. Dit moest ik voorheen vaak voor- of achteraf doen omdat er maar één zone is voor een 16 cm pan. De warmhoud functie die gepaard gaat met de FlexiBridge heb ik een aantal keren geprobeerd te gebruiken, maar de meerwaarde hiervan heb ik nog niet ontdekt. De restwarmte in de pan en kookplaat voldoet vaak zelf al en normaal gesproken time je toch dat alles ongeveer tegelijkertijd klaar is.
In de toekomst zal er nog wel een Hob2Hood afzuigkap komen, al is het alleen omdat mijn partner vaak de neiging heeft om deze bewust niet aan te zetten vanwege de herrie. Als dit automatisch gaat dan zie ik hier ook de meerwaarde wel van in.
De aluminium rand beschermd de randen goed en het staat ook nog eens goed in een zwart natuurstenen aanrechtblad. De vorige kookplaat had nogal wat chips uit de rand.

Een verbeterpunt zou de timer kunnen zijn. Ik gebruik deze veel en om het piepen te stoppen zou het fijn zijn als deze automatisch gestopt wordt wanneer je de pan van de kookplaat tilt. De panherkenning werkt erg goed, dus deze functies aan elkaar koppelen zou het gebruik nog eenvoudiger maken.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  4
 • Kwaliteit
  3
 • Danny raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Overige producten

AEG - Inductiekookplaat - HKI62401CB
60 cm volledig inductie Kookplaat
 • Jouw perfecte kookpartner
 • Snellere warmte voor extra snelheid met PowerBoost
 • Kookplaat met timer. Gebouwd voor precisie
 • Helemaal veilig voor kinderen door het kinderslot
AEG - Inductiekookplaat - IKE95454XB
MultipleBridge 90 cm volledig inductie Kookplaat met Hob2Hood
 • Meer ruimte. Meer smaak. Onmiddellijk
 • DoubleBridge. Haalt meer uit je kookplaat
 • Hob2Hood®: De handenvrije afzuigkap
 • Snellere warmte voor extra snelheid met PowerBoost
 • Kookplaat met timer. Gebouwd voor precisie
AEG - Inductiekookplaat - IKE85471XB
FlexiBridge 80 cm volledig inductie Kookplaat met Hob2Hood
 • Veelzijdig voor elk doel
 • Veelzijdig koken met FlexiBridge®
 • Soepelere en snellere warmtewisselingen met PowerSlide
 • Hob2Hood®: De handenvrije afzuigkap
 • Snellere warmte voor extra snelheid met PowerBoost

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Support
red fabric in the air against dark background