Productdetails

De SteamCrisp®-oven tilt je gerechten naar een hoger niveau voor maximaal culinair genot. Aan de gebruikelijke ovenwarmte wordt stoom toegevoegd, zodat je braadstuk mals gegaard wordt, groenten sappig blijven en alle gerechten knapperig uit de oven komen.

Voordelen

AEG - Oven 60 cm - BSK778280M

Stoom. Uw nieuwe norm voor smaak.

Haal meer uit uw kookkunsten met de SteamCrisp oven. Hoe? Traditionale overwarmte is verbeterd door de introductie van stoom. U krijgt dus niet alleen knapperige gouden korstjes aan de buitenkant, maar dankzij de zachte smaakbewarende aard van stoom is uw voedsel ook sappig, mals en smakelijk aan de binnenkant.

AEG - Oven 60 cm - BSK778280M

Perfecte resultaten met de voedingssensor

Dankzij de voedingssensor van deze oven kun je de kerntemperatuur in het midden van uw gerecht tijdens het kookproces meten. Zo krijg je altijd weer perfecte resultaten.

Functioneel. Geïntegreerd. Gepersonaliseerd. Smart Kitchen

Gebruik je oven vanop afstand, ontdek onze verschillende partners en krijg zelfs gepersonaliseerde hulp bij het koken met de My AEG Kitchen App. Het is de handige en eenvoudige manier om je Smart Kitchen-ervaring te verrijken.

AEG - Oven 60 cm - BSK778280M

Een zelfreinigende oven

Met een aanraking van de Pyrolytische reinigingsfunctie worden vuil, vet en voedselresten in de oven omgetoverd tot assen die u makkelijk met een vochtig doek kunt wegvegen.

Intuïtieve bereiding in de oven. Met aanraakscherm

De oven met TFT-aanraakscherm van AEG biedt toegang tot een breed scala aan functies voor elk gerecht. Of je nu muffins maakt of zalm bereidt, de temperatuur en de tijd kunnen eenvoudig worden aangepast. Je krijgt directe feedback en de belangrijkste informatie wordt gemarkeerd.

Accessoires 

Reviews

Wat vind je ervan?
Beoordeel AEG

Wist je dat je review ons helpt om te innoveren? Deel je feedback met ons. Selecteer het aantal sterren om te beginnen met je review.

Schrijf een review

Welkom. Je kunt hier je ervaringen kwijt. Vertel ons wat je denkt. We nodigen je uit om een review te schrijven.

Schrijf een review als gast hieronder of log in op je account om een review te schrijven

{{ props.errorNickname }}

Deze tekst verschijnt naast je review. Voer niet je volledige naam in. In dit geval kan de review niet worden gepubliceerd

We hebben je e-mailadres nodig om je review te valideren

{{ props.errorEmoji }}

De meest waardevolle klantenbeoordelingen hebben de focus op kwaliteit, design en toegevoegde waarde van het product. Neem voor vragen over service, storingen, of andere onderwerpen contact op met onze klantenservice.

Bekijk de richtlijnen voor meer informatie: Review richtlijnen

Let op: om kans te maken op de review en win actie, zul je hieronder het blok moeten aanvinken.

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden

Hartelijk dank voor je review

Controleer je inbox voor je verificatie email.

5

Geweldige oven

door Sms op 09 december 2021

Heb de oven nu 1,5 maand, ontzettend blij mee, wordt elke dag opnieuw verrast met de verschillende functies,

Ik ben zelf kok en gebruik em dus intensief,

Als ik tot nu toe een nadeeltje zou moeten bedenken wat de oven doet/kan: na elk gebruik vraagt de oven opnieuw om op afstand bedienen te activeren, echter snap ik dit voor de veiligheid

Echt ontzettend blij met dit nieuwe apparaat !

 • Design
  4
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • Sms raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
4

stoom? bakassistent?

door Peter op 24 oktober 2021

De oven is gelijk kapot gegaan. De verlichting. Voor de rest werkte de oven nog wel. AEG heeft de draadbreuk gerepareerd en de oven werkt tot nu toe goed.
De gerechten uit de oven zijn een stuk beter dan uit onze vorige siemens oven.
Het is fijn dat er een
(vlees/voedsel) thermometer in zit.
Pyrolyse lijkt minder nuttig gezien ze aangeven dat de glazen deur schoon moet zijn voordat je pyrolyse gebruikt omdat deze dan kan inbranden. Hierdoor is de toegevoegde waarde minder dan ik hoopte.
Er zit een beperkte stoomfunctie op. Steamcrisp.
Met name voor vlees en brood.
Of je hier voordeel mee kan behalen voor vis is onduidelijk.
De bakassistent (voorgeprogrammeerde recepten) heeft minder programma's dan onze kleinere oven met magnetronfunctie. Vreemd.... Je zou verwachten dat je meer recepten krijgt maar veel recepten die in het aeg bakassistent steamcrisp kookboek staan zijn niet aanwezig op deze oven.
Krijgen we nog een software update voor aanvullende recepten?
Het is ook totaal onduidelijk wat de bakassistent precies doet. Tijdens de start van alle programma's lijkt zeker geen stoom gebruikt te worden.
In het receptenboek staat hier niets over aangegeven. Je zou die recepten toch ook handmatig moeten kunnen doen?
Verder is het raar dat je handmatig de oven niet lager kan zetten dan 80 graden. Alleen bij speciale functies kan je (borden?) krijg je 50 graden en deeg rijzen krijg je 35 graden.
Ook dom dat je bij regenereren geen temperatuur kan kiezen die hoger is dan 130 graden. Zeker als je die combineert met de temperatuursensor zou ie veel sneller kunnen regenereren.
Wat dat betreft mis ik de simpele draaiknop waarmee je onafhankelijk van het programma de temperatuur in kan stellen van 0 tot 300 graden...... Nu wordt je beperkt door de ingebouwde software van de oven. Je hebt voor deze niet zeer goedkope oven niet alleen extra functies maar ook beperkende functies ten opzichte van een standaard oven van 120 euro bij een grote winkel. (dus deze is 14x duurder)
Verder kan ik nergens recepten vinden voor de handmatige stoomfuncties van deze oven. Alleen voor broodbakken spreekt dit voor zich.
Er zit ook een energiebespaarprogramma op wat je echt zelf moet selecteren. Die zou toch standaard ingesteld moeten zijn?
De wifi functie was lastig te koppelen. Je moet vreemd genoeg eerst je apparaat installeren op de website van AEG (aantasting van je privacy) en daarna kan je 'm pas koppelen. Dat is veel te ingewikkeld. Daarnaast is het niet heel erg functioneel.... En onder windows of linux kan ik helemaal geen verbinding maken om je oven aan te sturen.
En voor de garantie moet je 'm weer op een andere website registeren.... Dubbel werk....
Het koppelen verloopt niet erg soepel. Ik moest het diverse malen herhalen.
De 2de oven magnetron koppelen is nog niet eens gelukt....
De bakblikken trekken krom in de oven. Net alsof ze niet bestendig zijn voor 300 graden. Vreemd..... lijkt ondeugdelijk materiaal.... In de faq lossen ze dat op door te stellen dat je in de webshop een nieuwe kan kopen. Net alsof de nieuwe dan niet gaat kromtrekken en dat het normaal is dat in een nieuwe oven de blikken kromtrekken.....
Er zitten wel braadblik, bakblik en een rooster bij. Wat voldoende is en je dus niet gelijk een extra blik moet aanschaffen. Ook zijn ze uitwisselbaar met de oven magnetron wat fijn is.
De bakassistent is zeer verwarrend. Onder varkensvlees staat haasbiefstuk. Een varken heeft helemaal geen biefstuk. Hooguit varkenshaas. Dit is dus heel erg fout......
En er staat dat je vis niet kan stomen met een steamcrisp oven. Jammer dat AEG deze beperking heeft opgelegd. Anders zouden ze veel meer stoomovens verkopen en meer verdienen.
Ik bak de zalmfilet heel kort op de huid in de koekenpan met een deksel erop en dat is nog beter dan stomen dus voor vis mis ik de stoomfunctie niet. En anders zijn er nog wel andere manieren om te stomen.
Kan AEG nog een update geven van de software om de fouten van de bakassistent eruit te halen? En de recepten van de KMK768080M toevoegen aan dit steamcrisp model.
Graag ook handmatige instellingen per recept van de bakassistent publiceren zodat je deze handmatig kan uitvoeren ipv via de bakassistent.
Graag meer specifieke recepten voor de stoomfunctionaliteit van de steamcrisp publiceren.
Overigens lijken deze oven en de KMK768080M onvoldoende op elkaar ondanks ze wel uit de zelfde productlijn komen.
De bakresultaten zijn zoveel beter dan onze vorige oven waardoor (ondanks de pittige prijs) ik een positief advies geef voor deze oven.

 • Design
  3
 • Functionaliteit
  3
 • Kwaliteit
  3
 • Peter raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
5

Thuiskok

door Arthur op 16 augustus 2021

Sinds kort hebben wij deze stoom bak oven en hij voldoet aan alles wat ik ervan had verwacht. Ik kook graag en op niveau. Heb diverse programma's en eigen instellingen al geprobeerd en in één woord geweldig. Ik heb zowel de crisp als de pro. Echte aanraders.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • Arthur raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text
5

Fenomenaal

door OlivierW op 24 juli 2021

Deze oven is alles wat je zoekt in een oven. Functionaliteit en bereikbaarheid zijn heel goed. Alles is makkelijk te vinden en de opties zijn een dik pluspunt! Ook oogt hij heel mooi in het design van de keuken. Ik raad deze oven zeker aan.

 • Design
  5
 • Functionaliteit
  5
 • Kwaliteit
  5
 • OlivierW raadt dit product aan

Was dit een nuttige review?

I am error text

Overige producten

AEG - Oven 60 cm - BEB351010M
SteamBake Heteluchtoven met stoomondersteuning

Naast alle standaard ovenfuncties voegt de PlusSteam-knop van deze SteamBake oven stoom toe aan het begin van het bakproces. De stoom houdt het deeg aan de oppervlakte vochtig. Dit zorgt voor een goudbruine kleur en heerlijke korst en een zachte en smeuïge ...

 • Reinigen Aqua Clean Enamel
 • 71
 • Scherm LED
 • SteamBake-functie SteamBake-functie
 • Multilevel Cooking Multilevel Cooking
 • Anti-vingerafdruk Anti-vingerafdruk
AEG - Oven 60 cm - BPB331020M
SurroundCook® Pyroluxe® Heteluchtoven

Goudbruin korstje op aardappelgratin. Donkerbruine korst op rundsfilet. Zachte smaak van chocoladecake. Telkens weer gelijkmatige resultaten behalen, dat vereist nauwkeurig gecontroleerde warmte die consistent verdeeld wordt in de oven. In tegenstelling tot...

 • Reinigen Pyrolyse
 • 71
 • Scherm LED
 • Multilevel Cooking Multilevel Cooking
 • Anti-vingerafdruk Anti-vingerafdruk
AEG - Oven 60 cm - BPB351020M
SteamBake Pyroluxe® Heteluchtoven met stoomondersteuning

Naast alle standaard ovenfuncties voegt de PlusSteam-knop van deze SteamBake oven stoom toe aan het begin van het bakproces. De stoom houdt het deeg aan de oppervlakte vochtig. Dit zorgt voor een goudbruine kleur en heerlijke korst en een zachte en smeuïge ...

 • Reinigen Pyrolyse
 • 71
 • Scherm LED
 • SteamBake-functie SteamBake-functie
 • Multilevel Cooking Multilevel Cooking
 • Anti-vingerafdruk Anti-vingerafdruk

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
red fabric in the air against dark background