Stoomovens

Zorg ervoor dat je groenten knapperig en je steaks sappig blijven door stoom te gebruiken. Als je thuis met stoom kookt, zullen al je gerechten smaken naar wat je in een restaurant geserveerd krijgt.

één oven, duizend mogelijkheden

De stoomovens van AEG beschikken over alle functies van conventionele ovens, zoals boven- en onderwarmte, hetelucht en grillfunctie, maar verrijkt met de kracht van stoom. AEG heeft een breed assortiment van ovens met stoomfunctie; van heteluchtovens met stoomondersteuning, zoals SteamBake en SteamCrisp, tot de geavanceerde combi stoomovens SteamBoost en SteamPro.

Knapperig van buiten, sappig van binnen

De stoomovens van AEG kunnen zoveel meer dan alleen groenten bereiden. De combinatie van stoom met hetelucht resulteert in sappige, smaakvolle gerechten met een knapperig korstje en behoud van voedingstoffen en vitamines.
Stoom, de extra dimensie om gerechten naar een hoger niveau te tillen!

 

 

  • brood en gebak in AEG combi stoomoven
    Brood en gebak bereiden

    Door de ideale hoeveelheid stoom toe te voegen, bak je brood met een zalig zachte kruim en extra krokante korst.

    Met AEG SteamBake, SteamCrisp, SteamBoost & SteamPro.

  • kip met krokante korst in AEG combi stoomoven
    Vlees bereiden

    Vlees braden of grillen? Met wat stoom krijg je een superknapperig korstje en blijft het vlees binnenin heerlijk smeuïg en mals.

    Met AEG SteamCrisp, SteamBoost & SteamPro.

  • gestoomde vis in AEG combi stoomoven
    Vis bereiden

    Stoom en vis gaan uitstekend samen. Je visbereidingen krijgen een onovertroffen mooie kleur, zeer zachte textuur en fijne smaak.

    Met AEG SteamBoost & SteamPro.

  • gestoomde groenten in AEG combi stoomoven
    Stomen

    De 100% stoomfunctie is ideaal voor het stomen van groenten, vis en granen zoals rijst en couscous. Gebruik de AEG stoomschalenset voor de beste resultaten.

    Met AEG SteamBoost en SteamPro.

  • etenoverschotjes regenereren in de AEG combi stoomoven
    Regenereren

    Gebruik de stoomregenereerfunctie om brood, pasta, rijst, aardappelen en nog veel meer op te warmen. Zo smaken restjes opnieuw heerlijk vers.

    Met AEG SteamCrisp, SteamBoost en SteamPro.

  • ingrediënten in sous-vide vacuümzakken in de AEG combi stoomoven
    Sous-vide

    Professionele chefs gebruiken sous-vide al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. Stoom je gerechten vacuümverpakt op de sous-vide stand en geniet van een onverwacht krachtige smaakexplosie.

    Met AEG SteamPro.