Borstels en raam

De gids voor hulpstukken voor stofzuigers

Heb je je ooit afgevraagd waar al die borstels voor zijn die bij een stofzuiger worden geleverd? Nou, het worden ongetwijfeld je nieuwe beste vrienden, want ze zijn speciaal ontworpen om veelvoorkomende huishoudelijke schoonmaaktaken te verlichten.

AEG 3-in-1-hulpstuk

Sommige stofzuigers worden met een enkel hulpstuk geleverd. Maar geen paniek - het is het Zwitserse zakmes onder de stofzuigerhulpstukken. Het zijn drie hulpstukken in één - een hulpstuk om mee af te stoffen, een spleetmondstuk en zelfs uitvouwbaar tot een hulpstuk voor stoffen. Kortom: alle hulpstukken die je nodig hebt om jouw huis brandschoon te houden. Maar waar zijn ze voor?

Hulpstuk voor afstoffen

Laten we beginnen met het hulpstuk voor afstoffen Dit is het perfecte accessoire om de lastigere gebieden te bereiken. Met zijn zachte borstels is hij ideaal om stof te verwijderen uit kozijnen, van lampenkappen, plinten, enz. Je kunt hem ook gebruiken om meubels en andere voorwerpen die makkelijk krassen af te stoffen.

Spleetmondstuk

Zoals je misschien wel aan de naam kunt aflezen, is het spleetmondstuk ontworpen voor nauwe kieren waar andere hulpstukken simpelweg niet bij kunnen. Ideaal voor het schoonmaken in hoeken, rondom radiatoren en zelfs tussen bankkussens.

Hulpstuk voor stoffen

Met het hulpstuk voor stoffen laat je je stoffering er weer als nieuw uitzien. Met zijn ingebouwde pluizenstrip tilt hij stof, vuil en haren van alle textieloppervlakken.

Gerelateerde artikelen

  • VERWIJDER KLUWEN HAAR UIT DIE BORSTEL
    mondstuk van stofzuiger
  • HOUD STOFZAKKEN EN FILTERS FRIS
    stofzuigen van tapijt
  • TIPS EN TRUCS VOOR STOFZUIGERS
    stofzuiger