Beoordelingsbeheer

Echtheid beoordelen

Wij zijn toegewijd aan authentieke consumentenfeedback. Wij maken gebruik van een onafhankelijke derde partij om elke review te valideren en te beoordelen om te voorkomen dat frauduleuze, ongepaste of irrelevante inhoud wordt weergegeven. Lees de review richtlijnen voor toelichting van deze procedure.

 • Wij maken geen selectie qua inhoud. Elke review (met inbegrip van negatieve inhoud / lage ster ratings) die voldoet aan onze review richtlijnen zal weergegeven worden.
 • Wij verwijderen geen negatieve / lage ster reviews indien ze volgens onze review richtlijnen ingediend werden.

Ondanks de validatie- en beoordelingsprocessen kunnen wij niet garanderen dat alle weergegeven reviews uitsluitend zijn ingediend door consumenten die onze producten gekocht of gebruiken hebben of die gebruik gemaakt hebben van onze reparatiediensten. Reviews die zijn ingediend door consumenten die geïdentificeerd werden als een geverifieerde koper of gebruiker van het product / de aangeboden reparatieservice worden gemarkeerd als 'geverifieerde review'. Reviews die zijn ingediend door consumenten die niet geïdentificeerd werden als een geverifieerde koper of gebruiker van het product worden gemarkeerd als 'niet-geverifieerde review'.

Lees hier meer voor volledige transparantie van de afkeurcodes die door onze externe beoordelaars gedefinieerd zijn.

Hoe onze beoordelingen te lezen

In de review feed vind je verschillende badges die meer informatie geven over de review:

 • Geverifieerde review.

  Deze reviews zijn ingediend door consumenten die hebben verklaard het product te hebben gekocht of als geschenk te hebben ontvangen.

 • Incentivized review.

  Deze reviews werden ingediend in het kader van een campagne waarbij de consument een incentive kreeg of deelnam aan een wedstrijd, in ruil voor het schrijven van de review.

 • Product aanbeveling.

  Reviews ingediend door consumenten die dit product zouden aanbevelen aan een vriend.

 • Niet-geverifieerde review

  Deze reviews zijn ingediend door consumenten die niet hebben verklaard het product te hebben gekocht of er ervaring mee hebben gehad.

Hoe een goede recensie in te dienen

 • Openheid

  We willen weten wat jouw echte product ervaring is. Wees eerlijk en constructief!

 • Denk aan onze andere klanten

  Andere consumenten zouden jouw recensie kunnen lezen. Wees uitvoerig en beschrijvend. Wat had je willen weten bij het nemen van jouw aankoopbeslissing?

 • Help ons te verbeteren!

  Jouw feedback is erg belangrijk voor ons, zodat we producten kunnen maken waar onze consumenten van houden. Help ons te verbeteren door jouw mening te delen!