Stofzuigen van tapijt en hond

Huisdierharen verwijderen - een stofzuiger voor dierenharen

We zijn dol op huisdieren. Niets zo fijn als de liefde van de beste vriend van de mens - het enige nadeel is alleen het doorlopende verwijderen van hondenhaar. Als je een lichtgekleurde vloer hebt en een ras dat verhaart, stapelt het probleem zich alleen maar op. Maar wat nu als je met een paar eenvoudige trucjes snel van het haar af bent?

Stofzuigerhulpstukken voor dierenharen

Bij het verwijderen van hondenhaar draait het allemaal om de hulpstukken. Als je de gewone zuigmond van jouw stofzuiger gebruikt, krijg je niet het gewenste resultaat - in het bijzonder niet voor dingen zoals banken en moeilijk bereikbare plekken.

 • Miniturbo-borstel
  1
  Mini-turbo

  Krachtige draaiende borstel voor maximale absorptie van haren en vezels. Ontwikkeld voor oppervlakken waar je met de stofzuiger slecht bij kunt, zoals traptreden en stootborden, meubels en autostoelen.

 • Pluizenborstel
  2
  Pluizenmondstuk

  Het mondstuk voor pluizen is ontworpen om dierenharen effectief van alle stoffen meubels te verwijderen.

De truc met droogtrommeldoekjes

Heb je geen stofzuiger bij de hand, of geen hulpstukken voor dierenharen? Dan zijn droogtrommeldoekjes je beste vrienden bij het verwijderen van dierenharen van welk oppervlak dan ook. Je maakt er misschien niet jouw hele huis mee schoon, maar nood breekt wet. Door statische elektriciteit trekken de droogtrommeldoekjes dierenharen aan. Je kunt er jouw kleding, een stoel of tafelblad binnen een paar seconden mee schoonmaken. Magisch.

Gerelateerde artikelen

 • WAAR ZIJN DE BORSTELS VOOR?
  MONDSTUK VAN STOFZUIGER
 • TIPS EN TRUCS VOOR STOFZUIGERS
  stofzuiger
 • HOUD STOFZAKKEN EN FILTERS FRIS
  stofzuigen van tapijt