AM48 & AEG

AM48 & AEG

BOULEVARD

De luxueuze boulevard, het historische plein en de prachtige binnenstad van Lissabon. Aan het begin van Avenida da Liberdade, in de richting van het centrum van Lissabon, staat het historische Praça dos Restauradores, het symbool van de onafhankelijkheid van Portugal in 1640. Tegenwoordig is het een bevestiging van de elegantie en unieke esthetiek van de gebouwen die daar in de loop van de eeuwen zijn gebouwd. Het onlangs gerenoveerde gebouw, Boulevard, heeft 46 toeristenappartementen die speciaal werden ontworpen en ontwikkeld om ruimtes met de hoogste functionaliteit en comfort te verkrijgen. Het interieur beeldt derde generatie-infrastructuur, afwerking van topkwaliteit en een zorgvuldige keuze aan materiaal en apparatuur uit.

De renovatie blaast nieuw leven in dit gebouw om er een exclusieve residentie van te maken. Het karakteristieke licht van Lissabon valt door het raam naar binnen, de brede laan kronkelt zich een weg en je voelt het frisse briesje van de Taag-rivier.


Voor het project is gestreefd naar een combinatie van sobere, hedendaagse lijnen met respect voor het traditionele door de oorspronkelijke decoratieve en structurele elementen te behouden

 • Informatie

  • Gerenoveerd met behoud van originele gevel

  • 46 toeristenapparatementen

  • Derde generatie infrastructuur

  • Zorgvuldige keuze van materialen en afwerking

 • Voorzien van AEG-apparaten

  • Compacte ovens

  • Koelkasten

  • Vaatwasmachines

  • Inductiekookplaten

AEG sluit perfect aan bij de filosofie van het project

Als het om ambitieuze renovatieprojecten gaat – waarbij bijvoorbeeld wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van moderne en klassieke esthetiek – moeten projectontwikkelaars kunnen vertrouwen op de apparaten die zij voor hun eigendommen kiezen. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het vinden van een merk dat zowel inspirerend design als functionaliteit biedt, is niet altijd eenvoudig.

Compacte magnetron-/combi-oven KMK761000M

Combineer hetelucht met de snelheid van een magnetron en geniet van een heerlijke afwerking en textuur in één compacte ruimte.

Dit perfecte evenwicht is te vinden in de Boulevard-appartementen in Lissabon. Toen projectontwikkelaars besloten een monumentaal pand in de Portugese hoofdstad om te bouwen tot stijlvolle, moderne appartementen, hadden ze een functionele en gebruiksvriendelijke inrichting nodig om het pand tot leven te brengen. Het was een uitdaging om hun visie van oud en nieuw te realiseren, waarvoor moderne voorzieningen uitzonderlijk goed moesten presteren en tegelijk natuurlijk moesten aanvoelen in zo'n grandioos gebouw.

Samen met de keukenspecialist KUC beschreef architect Luís Francisco van projectontwikkelaar AM48 het proces als een "symbiose tussen hetgeen waarvan we weten dat het werkt en wat we hoopten te bereiken". Vanaf het begin was het duidelijk welk merk de verwachtingen zou inlossen. AEG apparaten waren de perfecte keuze – betrouwbaar, elegant en duurzaam. Met AEG vonden ze een topmerk dat alle vereiste kwaliteiten had en dat zowel voor projectontwikkelaars als huiseigenaars de juiste eigenschappen bevatte.

Lees meer

Klaar voor je volgende project?

Ons team van experts staat klaar om jouw visie samen uit te werken.