Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam

Culinair genieten

Tijdens Taste kun je genieten van een selectie van toprestaurants uit Amsterdam en omgeving. Deze restaurants en chefs laten jou een culinaire smaaksensatie beleven door je een selectie voor te schotelen van hun geroemde signature dishes.

Het grootste restaurant festival van Amsterdam

AEG is hoofdsponsor van Taste of Amsterdam dat dit jaar van 2 t/m 5 juni in het Amstelpark plaatsvindt. Dit culinaire event is een echte ‘foodie heaven’, waar gekookt wordt door de beste Nederlandse én internationale chef-koks en je inspiratie kunt opdoen op het gebied van eten, drinken en alles wat daar mee te maken heeft. Ervaar zelf de apparaten van AEG en neem deel aan kookdemonstraties.

AEG Baking lab

Bak je eigen brood in de AEG Baking Lab onder begeleiding van echte meester bakkers. Het hele weekend op Taste of Amsterdam worden er heerlijke broden gebakken in onze nieuwste AEG ovens.

Tasteology

AEG neemt jou mee op een culinaire reis in de wereld van Tasteology. Bij de Tasteology stand op Taste kunt u een exclusieve sessie bijwonen welke is opgezet in samenwerking met de Librije! Hét restaurant van Jonnie en Thérèse Boer, met 3 Michelinsterren.

Bezoek TasteofAmsterdam.com voor meer informatie over het evenement zelf of bestel hier alvast je korting tickets.

GEÏNSPIREERD DOOR TOPCHEFS. ONTWIKKELD VOOR U.

  • De heerlijkste recepten
    De heerlijkste recepten

    Met hulp van AEG kunt u de heerlijkste recepten bereiden. 

    Bekijk onze recepten