Garantie

Extra garanties van AEG

10 jaar motorgarantie

De Inverter-motor van AEG is in veel opzichten bijzonder. De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Perfecte wasverzorging en optimaal gebruiksgemak garanderen dat je jarenlang geniet van je apparaat. Registreer je appraat om te genieten van 10 jaar garantie op je invertermotor.

Meer informatie over de 10 jaar motorgarantie

Registreer je apparaat

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

Op een aantal modellen van AEG bieden wij niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Met hun roestvrij stalen bedieningspaneel en zilveren vulopening zijn ze tevens een lust voor het oog. Tot en met 31 december 2022 krijg je daarom 5 jaar fabrieksgarantie op deze modellen wasmachines en wasdrogers. Registreer je machine voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Registreer je apparaat

VIJF JAAR GARANTIE, MAXIMALE GEMOEDSRUST

Registreer je apparaat om van 5 jaar garantie te genieten op de compressormotor. De garantie geldt op geselecteerde AEG koel-/vriestoestellen met compressormotor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Registreer je apparaat

TIEN JAAR GARANTIE, MAXIMALE GEMOEDSRUST

Registreer je apparaat om te genieten van 10 jaar compressorgarantie. De garantie geldt op op alle AEG koel-/vriestoestellen met inverter compressormotor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Registreer je apparaat

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

Bekijk de voorwaarden

Registreer je apparaten