Garantie

Extra garanties van AEG

10 jaar motorgarantie

De Inverter-motor van AEG is in veel opzichten bijzonder. De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Perfecte wasverzorging en optimaal gebruiksgemak garanderen dat je jarenlang geniet van je apparaat. Registreer je appraat om te genieten van 10 jaar garantie op je invertermotor.

Meer informatie over de 10 jaar motorgarantie

Registreer je apparaat

5 jaar garantie premium wasmachines en drogers

De premium modellen van AEG bieden niet alleen de allerbeste zorg voor waardevolle kledingstukken. Geavanceerde functies en programma’s geven daarnaast elke soort was de individuele zorg die nodig is voor een optimaal schoon en zacht resultaat met gebruik van zo min mogelijk energie. Tot en met 31 december 2023 krijg je bovendien 5 jaar fabrieksgarantie op deze geselecteerde modellen. Registreer je apparaat voor jarenlang zorgeloos wassen en drogen.

Registreer je apparaat

VIJF JAAR GARANTIE, MAXIMALE GEMOEDSRUST

Registreer je apparaat om van 5 jaar garantie op de compressormotor te profiteren. De garantie geldt op geselecteerde AEG koel-vriescombinaties met compressormotor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Registreer je apparaat

TIEN JAAR GARANTIE, MAXIMALE GEMOEDSRUST

Registreer je apparaat om te profiteren van 10 jaar compressorgarantie. De garantie geldt op op alle AEG koel-vriescombinaties met inverter compressormotor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Registreer je apparaat

5 JAAR INBOUWGARANTIE

Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur.

Bekijk de voorwaarden

Registreer je apparaten