AEG Reparaties

Wist je dat kleine problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een service-afspraak? Zoek hieronder naar jouw probleem.

Covid-19 Information

Als jijzelf en/of een huisgenoot of directe collega tijdens de laatste 14 dagen naar een regio zijn geweest waar inmiddels besmettingen met het COVID-19 virus zijn vastgesteld; of als jijzelf en/of een huisgenoot koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die kunnen wijzen op verkoudheid of griep, boek dan pas een servicebezoek  op zijn minst 7 dagen nadat de laatste symptomen zijn verdwenen, en wacht hiermee tenminste 14 dagen na terugkeer uit een regio met COVID-19 besmettingen.

Indien je al een service-technicus had geboekt, dan verzoeken we je om dit bezoek kosteloos te herboeken.

Wachttijden service&reparaties

Let op: Vanwege extreme drukte zijn de wachttijden op dit moment langer dan je van ons gewend bent: de wachttijd voor een servicebezoek is nu ongeveer 10 werkdagen

Reparatie opties

Service-afspraak maken

  • Vakkundige AEG gecertificeerde servicetechnici
  • Betrouwbare en professionele service
  • Originele AEG onderdelen
  • Gratis binnen de garantietermijn
AEG Technici

Gemaakt door experts - gerepareerd door experts

Niemand kent jouw apparaat beter dan wij. Je kunt erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen. Je apparaten helpen van je huis een thuis te maken - en we zullen er altijd naar streven dat zo te houden.

 

een aeg-kookplaat aanzetten

Repareer en bescherm met AEG-kwaliteit

Wij zijn er zeker van dat onze producten betrouwbaar zijn. Onze producten zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteit. We willen namelijk dat je nog vele jaren geniet van het gebruik van jouw apparaat.
Met onze verlengde garantie kun je jouw gemoedsrust verlengen. Dit betekent dat je jouw apparaat kunt blijven gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over defecten, zelfs nadat de standaard garantie is beëindigd.