Maak een afspraak voor een reparatie

vrouw in zetel met laptop

Zelf aan de slag met onze hulpartikelen

Wist je dat je kleine problemen vaak zelf kan oplossen zonder dat een technicus hoeft langs te komen?

Vind je probleem
technieker herstelt oven

Plan online een service afspraak - 24/7

Maak online een afspraak om je apparaat te laten repareren. Kies een moment dat voor jou past.

Boek een technicus
technieker bezoekt klant voor herstelling

Plan telefonisch een service afspraak

Plan een service afspraak in voor je apparaat via ons Contact Center op 0172.468.300 (Optie 1). Ma-vrij: 8u-18.30u, za: 9u-13u, zo/feestdagen: gesloten.

Bel ons

Covid-19 Information

Als jijzelf en/of een huisgenoot of directe collega tijdens de laatste 14 dagen naar een regio zijn geweest waar inmiddels besmettingen met het COVID-19 virus zijn vastgesteld; of als jijzelf en/of een huisgenoot koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die kunnen wijzen op verkoudheid of griep, boek dan pas een servicebezoek  op zijn minst 7 dagen nadat de laatste symptomen zijn verdwenen, en wacht hiermee tenminste 14 dagen na terugkeer uit een regio met COVID-19 besmettingen.

Indien je al een service-technicus had geboekt, dan verzoeken we je om dit bezoek kosteloos te herboeken.

Lees meer
Waarom kiezen voor reparatie tegen een vaste prijs?

Waarom kiezen voor reparatie tegen een vaste prijs?

  • Wij hebben alleen maar experts in dienst, die alles weten over jouw apparaat.
  • Een AEG reparatie tegen een vaste prijs! Na het plaatsen van een afspraak ontvang je de definitieve kosten voor het repareren van je huishoudelijke apparaat.
  • Onze erkende technici bieden een snelle, professionele service - klaar om je apparaat snel te repareren en alles weer soepel te laten werken.
AEG Technici

Gemaakt door experts - gerepareerd door experts

Niemand kent jouw apparaat beter dan wij. Je kunt erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen. Je apparaten helpen van je huis een thuis te maken - en we zullen er altijd naar streven dat zo te houden.

 

een aeg-kookplaat aanzetten

Repareer en bescherm met AEG-kwaliteit

Wij zijn er zeker van dat onze producten betrouwbaar zijn. Onze producten zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteit. We willen namelijk dat je nog vele jaren geniet van het gebruik van jouw apparaat.
Met onze verlengde garantie kun je jouw gemoedsrust verlengen. Dit betekent dat je jouw apparaat kunt blijven gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over defecten, zelfs nadat de standaard garantie is beëindigd.

AEG Reparaties

Wist je dat kleine problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een service-afspraak? Zoek hieronder naar jouw probleem.