Voorwaarden 10 jaar garantie op Inverter compressor

10 JAAR INVERTER COMPRESSOR GARANTIE
op een AEG apparaat met Inverter compressor

Onze nieuwe Inverter compressormotoren op koel- en vriesapparaten zijn door en door getest. Op prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gedurende de extra lange levensduur kan je dan ook rekenen op een absoluut zorgeloos gebruik van je AEG-apparaat met Inverter compressor. AEG biedt nog een extra voordeel voor jouw gemoedsrust: je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de Inverter compressor van deze apparaten.

Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de Inverter compressor optreden, dan wordt op vertoon van het aankoopbewijs de Inverter compressor kosteloos hersteld, tot en met het tiende gebruiksjaar.

Actievoorwaarden
Bij aanschaf van een AEG-apparaat met een Inverter compressor biedt AEG je gratis 10 jaar motorgarantie aan. Lees hieronder aandachtig de voorwaarden:

AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.

De 10 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar aanvullende garantie op de Inverter compressor.
In geval van vervanging van de Inverter compressor hoeven er geen kosten betaald te worden; deze garantie dekt zowel voorrijkosten, werkuren als onderdelen en toebehoren nodig voor het uitvoeren van de herstelling.

Om te genieten van de 10 jaar Inverter compressor garantie, registreer je het apparaat op https://www.aeg.nl/mypages/register-a-product/. Na deze registratie ontvang je een e-mail die, samen met je aankoopbewijs, geldt als bewijs voor het 10 jaar servicecontract op de Inverter compressor. Dat bewijs voor het servicecontract dient bij een eventueel servicebezoek aan de technicus te worden voorgelegd.

AEG behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds aan te passen.
Deze actie wordt uitgegeven door Electrolux Home Products (Nederland) B.V. – Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen aan den Rijn – KVK Den Haag: 28044039.

AEG is een merk van de Electrolux Groep. Hierboven werd dan ook verwezen naar AEG.