10 jaar motorgarantie

De Inverter-motor van AEG is in veel opzichten bijzonder. De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Perfecte wasverzorging en optimaal gebruiksgemak garanderen dat je jarenlang geniet van je apparaat.

De kracht van de Inverter-motor

De Inverter-motor is het innovatieve hart van onze apparaten. Deze werkt stiller, heeft een langere levensduur en maakt betere resultaten in minder tijd mogelijk. De motor is nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Het ontbreken van deze aan slijtage onderhevige onderdelen leidt tot een gegarandeerd langere levensduur.

Maar liefst 10 jaar garantie

Onze nieuwe koolborstelloze Inverter-motor is door en door getest. Op prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gedurende de extra lange levensduur kun je dan ook rekenen op een absoluut zorgeloos gebruik van je AEG-apparaat met Inverter-motor. Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de motor optreden, dan wordt op vertoon van de aankoopnota buiten de standaard fabrieksgarantie de motor kosteloos geleverd en worden voorrijkosten en arbeidsloon van de servicemonteur voor het vervangen van de motor in rekening gebracht tegen het op dat moment geldende tarief. Tijdens de standaard garantieperiode zijn de algemene garantiebepalingen van toepassing.

Activeer voor 10 jaar garantie

De 10 jaar motorgarantie (als aanvulling op de standaard fabrieksgarantie van twee jaar) moet je activeren. Je kunt dit doen via onze productregistratie of bellen met 0800 - 022 9280 (op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur).  

Deze 10 jaar motorgarantie is alleen geldig op modellen uit het Nederlandse assortiment. Zie hier een lijst van deze modellen.