Voorwaarden en bepalingen

Voorwaarden en bepalingen voor het gebruik van de www.aeg.nl website WELKOM OP DE AB ELECTROLUX (”ELECTROLUX") WEBSITE. GELIEVE ONDERSTAANDE VOORWAARDEN AANDACHTIG TE LEZEN VOORALEER DE WEBSITE ("SITE") TE GEBRUIKEN. DEZE SITE MAG ALLEEN VOOR INFORMATIEDOELEINDEN WORDEN GEBRUIKT. DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN DE SITE OF DOOR MATERIAAL VAN DEZE SITE TE DOWNLOADEN, STEMT U ERMEE IN DE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN DIE IN DEZE AANKONDIGING WORDEN GENOEMD IN ACHT TE NEMEN. ALS U ER NIET MEE INSTEMT OM DEZE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN IN ACHT TE NEMEN, MAG U HET MATERIAAL OP DEZE SITE NIET GEBRUIKEN OF DOWNLOADEN.

www.aeg.nl is onderdeel van AB Electrolux (publ.) een Zweeds bedrijf geregistreert in Stockholm.www.aeg.nl wordt beheerd namens AB Electrolux (publ.) door Electrolux Home products (Nederland) B.V. ("Electrolux"). 
Electrolux Home products (Nederland) B.V.  is geregistreerd in Nederland onder het KvK-nummer 28044039 en gevestigd in Alphen aan den Rijn. Het BTW-nummer voor Electrolux Home products (Nederland) B.V is 
NL 004082023B02

COOKING CLUB VOORWAARDEN 

Deze voorwaarden (de “Voorwaarden”) zijn van toepassing op uw reservering voor het Electrolux event, genaamd Cooking Club en in aanvulling op toepasselijke Algemene Voorwaarden voor het gebruik van de websites van Electrolux welke hier te vinden zijn,. 

Algemeen 
Door het vakje 'Ik heb de voorwaarden gelezen en geaccepteerd' aan te kruisen op het bestelformulier en een reservering aan te vragen, verklaart u de voorwaarden te hebben ontvangen, gelezen en geaccepteerd. 

U moet 18 jaar of ouder zijn of toestemming hebben van uw ouder of voogd om op deze website reserveringen te doen. 

Prijzen 
De prijzen van de aangeboden Cooking Club sessies worden in beginsel niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven. Overige prijsverhogingen binnen drie maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan, indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen. 

Bij iedere prijswijziging hebt u de bevoegdheid de overeenkomst met Electrolux op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat. De prijzen van de Cooking Club sessies zoals weergegeven op de site, zijn in euro’s en inclusief btw. 

Betaling 
Electrolux accepteert betalingen met creditcard (VISA / MasterCard), Ideal of PayPal. Het volledige bedrag wordt van uw rekening afgeboekt ten tijde van het reserveren. 

De betaling met creditcard vindt plaats via onze partner GlobalCollect Services B.V. (hierna: “GlobalCollect”) zodat u het hoogste beveiligingsniveau gedurende uw betaling aangeboden wordt. Houdt er rekening mee dat indien de veiligheidsafdeling van GlobalCollect aanleiding heeft te vermoeden dat er sprake kan zijn van fraude met uw credit card , zij het recht heeft om de transactie te annuleren. 

Bij annulering op grond van veiligheidsredenen zal contact met u opgenomen worden. Indien u nog vragen of opmerkingen hebt over de hiervoor omschreven betaalwijze, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. De details van uw reservering zijn gecodeerd en kunnen niet gelezen worden door derden. 

U kunt zien dat de pagina's beveiligd zijn omdat het adres - in de adres balk - verandert van http:// naar https://. U zult een hangslot of sleutel symbool zien in de onderste balk van uw browser. 

Reserveringen 
Alle reserveringen dienen plaats te vinden via de site, tenzij anders vermeld op de website en zijn afhankelijk van de beschikbare plekken. Uw reservering is alleen geldig indien deze volledig en tijdig is betaald. Bij ontvangst van de volledige betaling krijgt u een bevestiging van uw reservering per mail. Annuleringen Elke annulering moet minstens zeven werkdagen voor aanvang van de sessie door Electrolux zijn ontvangen. 

Indien deze periode niet in acht is genomen, bent u het volledige bedrag van de sessie verschuldigd en hebt u geen recht op teruggave. Annuleringen kunt u per e-mail doorgeven op: aeg.cookingclub@electrolux.nl. We stellen alles in het werk om op werkdagen binnen 48 uur te reageren op uw vragen. We geven antwoord in het Nederlands op alle mail die we ontvangen. Electrolux heeft het recht om iedere Cooking club sessie te annuleren of uit te stellen, indien er minder dan tien deelnemers ingeschreven zijn. In dat geval kunt u zich inschrijven op een andere datum of uw geld terug vragen. Overige bepalingen Bij strijd tussen deze Voorwaarden en overige toepasselijke algemene voorwaarden van Electrolux, gaat de inhoud van deze Voorwaarden voor. Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. 
Contact: 

Electrolux Home Products (Nederland) B.V. 
Vestigingsadres: Vennootsweg 1 
Vestigingsplaats: 2404CG Alphen aan den Rijn 
E-mailadres: aeg.cookingclub@electrolux.nl 
Tel: 0172-468 468 
Internetadres: www.electrolux.nl 
KvK-nummer: 28044039