Inschrijvingen

Reserveer een workshop 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze combi-stoomovens? Kom dan naar één van onze kookstudio's en ga onder begeleiding van onze chefkoks de uitdaging aan!

Reserveer een workshop of demonstratie

AEG heeft twee kookstudio’s waar je je kunt inschrijven voor de demonstratie of de workshop. In elk van deze studio’s kun je kennismaken en werken met onder meer de combi-stoomovens en de inductiekookplaten. Een kosteloze demonstratie, waarbij je zelf niets hoeft te doen maar alleen kijkt hoe een chefkok met de combi-stoomoven werkt, kan alleen in Alphen aan den Rijn.

Selecteer hieronder de gewenste locatie om meer te lezen en een sessie te reserveren.

Alphen aan den Rijn

Zwolle (Librije's Atelier)


België:
Uiteraard kun je ook gebruik maken van onze Cooking Clubs in België. 
Ontdek hier

Meer informatie

Deze workshops zijn bedoeld om je uitgebreid kennis te laten maken met de combi-stoomovens. De demonstratie is gratis, de workshop kost €29,- (€49,- bij Librije's Atelier). Word je hierna enthousiast en schaf je in de zes maanden na de workshop een  ProCombi, ProCombi Plus, SteamBoost of SteamPro multifunctionele stoomoven van AEG aan, dan krijg je het bedrag van de workshop terug. Je krijgt het geld ook terug als je in de zes maanden vóór de workshop een multifunctionele stoomoven heeft gekocht. Om het bedrag terug te vragen kun je dit formulier invullen. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

Lees meer