Inschrijvingen

Reserveer een workshop of demonstratie

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze combi-stoomovens? Kom dan naar één van onze kookstudio's en ga onder begeleiding van onze chefkoks de uitdaging aan!

Reserveer een workshop of demonstratie

AEG heeft drie kookstudio’s waar u zich in kunt schrijven voor de demonstratie of de workshop. In elk van deze studio’s kunt u kennismaken en werken met onder meer de combi-stoomovens en de inductiekookplaten. Een kosteloze demonstratie, waarbij u zelf niets hoeft te doen maar alleen kijkt hoe een chefkok met de combi-stoomoven werkt, kan alleen in Alphen aan den Rijn.

Selecteer hieronder de gewenste locatie om meer te lezen en een sessie te reserveren.

Alphen aan den Rijn

Groessen

Zwolle (Librije's Atelier)


België:
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze Cooking Clubs in België. 
Ontdek hier

 Meer informatie

Deze workshops zijn bedoeld om u uitgebreid kennis te laten maken met de combi-stoomovens. De demonstratie is gratis, de workshop kost €29,- (€49,- bij Librije's Atelier). Wordt u hierna enthousiast en schaft u in de zes maanden na de workshop een AEG ProCombi, ProCombi Plus, SteamBoost of SteamPro multifunctionele stoomoven aan, dan krijgt u het bedrag van de workshop terug. U krijgt het geld ook terug als u in de zes maanden vóór de workshop een multifunctionele stoomoven heeft gekocht. Om het bedrag terug te vragen kunt u dit formulier invullen. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.