Lamshaas

Lamshaas

Tover binnen een half uur een restaurantwaardige maaltijd uit jouw eigen stoomoven. Maak dit gerecht ook eens met varkenshaas of biefstuk. 

Ingrediënten

300 gram lamshaas

300 gram diverse groenten (broccoli, venkel, bloemkool)

300 gram aardappelen

100 gram fond

10 gram Italiaanse kruiden

Boter

Peper en zout 

Bereiding

Doe de groenten en aardappelen in de stoomoven, wel even snijden natuurlijk.

Stoom het af voor 24 minuten. 

Rol het lamshaasje op en prik het vast. Bak het kort aan in de boter en blus af met de fond.

Voeg de Italiaanse kruiden toe en haal van het vuur. Doe de pan met deksel 10 minuten voor de eindtijd in de stoomoven bij de groenten.

En maak de borden op.

Maak op smaak met peper en zout.

Benodigdheden

(stoomoven)schaal

Snijplak 

Mes 

Borden 

Pan met deksel

Tips

Het gerecht kan ook met andere soorten vlees. Ook kan je afblussen met water of wijn.